- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
én erre nem tudok innovációként tekinteni. az Intel hozzászoktatott minket, hogy ne várjunk sokat ilyen téren, de régen azért nem erről szólt a sztori. a mobilszakmával kapcsolatban is ez az érzésem, amiért anno telefonokkal akartam foglalkozni, az mára teljesen kikopott, évről évre kicsit több van Mhz-ből, megapixelből, GigaByte-ból, pixelekből, aztán ennyi. régen még lázba tudott hozni, mikor megjöttek az első tesztminták telefonokból, most már majdnem teljesen hidegen hagy.
PC vonalon ugyanez van, elkezdtem számolgatni, hogy mennyibe kerülne egy upgrade 1150-ről és egyszerűen nem hozna annyit, amennyibe kerülne. OK, világítana az alaplap, és akkor mi van? most is van pilács a házban.
ez nem innováció, csak porhintés. és nem azzal van a bajom, hogy van RGB, mert legyen, én is használom, csak ne az legyen már, hogy ennyi a fejlődés a két évvel ezelőtti szériákhoz képest, mert akkor mégis hova a tökömbe ment el az a rengeteg R&D pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest