- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Recon666 #29220 üzenetére
Szerintem sem, nah, majd legközelebb beruházol két pofás kis darabra és az még menni fog a ventijeidhez is.
#29221 Stirbi: Érdekes hogy neked a 40%-on 2000rpm fölött pörgő kis venti nem hangos!? Én a 800rpm-en pörgő 12cm-es ventit is zavarónak találom néha, a 2000rpm-es venti meg egyenesen kiüldöz a világból. Most már értem miért raktam a HD 4890-esemre Twin Turbo Pro-t, és az is max. terhelésen 1000rpm-et lepörgött, nem hiába adtam el.
#29223 Recon666: Aprón ki lehet fogni olcsón is, talán múltkor láttam 10k alatt is. Én még 8,5k-ért vettem, persze apróról.
#29224 Sandrew: Nem hiszem. Nagy fordulat, kis venti, ehh, legrosszabb párosítás!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EAFC 25
- Kompakt vízhűtés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest