- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
Amúgy a kipárolgási idő miatt én (méréstechnikával foglalkozom) jobban is szeretem.
Takarítok valamint, nem szublimál olyan gyorsan, le lehet vele mosni a dolgokat.
Azért, hogy sűrített levegővel kell fújatni, kicsit erős számomra (főleg, mivel a sűrített levegőnek is van kicsapódás miatt nedvességtartalma). Értelmes mennyiséget kell oda fújni, lebillented ha túltoltad, lefolyik és megszárad.
Izopropil mérgező, etanollal meg a piádat is felütheted kb. Meg ugye ott a másik "barátunk" a mérgező oldalról... a metilna, hagyjuk is.bocs az offért!
Korábbi billentyűzetes kérdésre senkinek semmi?
-
Alien4
tag
válasz
Alien4 #92111 üzenetére
Ha szamomra van barkinek szakmai megoldasa, ami mukodhetne is, ne tartsa magaban kerem.
Lattan BT modulokat, de a racionalis forrasztas keretein belul, bem tudom, hogy mennyire mukodnenek ezek. Mert ugye a cel az lenne, hogy a powerbank-BT-billentyuzet sorrendet forrasszam le. Esetleg a power bank, ki/be kapcsolo gombjat kivezetni. Csak nem tudom, hogy az ilyen egysegek mennyire mukodokepesek. Csak ugye miket tudnak ezek a bt modulok...ebbben nem vagyok otthon.
Koszonom -
Alien4
tag
Korabbi komment: infrat hagyjuk, elavult. TVnek jo, de felfele lepnek :/
Probaltam mashol, masik PCt is epitettem. Masik kornyezetben a hibar produkalo eszkoz nem ad hibat. PC mashol sem hozza ezt a hibat, tehat kulso kornyezet (2.4 GHz)
Jelenleg is 0.5m-es hosszabiton van, technikailag karnyujtasnyira van az ado-vevo es igy random jel hiba van...
Maradt a kornyezet. Masik eszkozzel is ez ment. Masik gephaz/lap komboval is. Kizarnek mar minden mast... -
Alien4
tag
Sziasztok!
Hoztam egy kérdést, sajnos a billentyűzet építős topicban nem leltem gyámomra"Sziasztok!
Kicsi útbaigazítást szeretnék kérni a topic első látogatójaként!
Panel, hatodik emelet. Sok a jel, a billentyűzet-egér wireless kombót bezavarja.
Konkrétan 1 méter hatótávról beszélünk gépelés közben.
Van amúgy az 3+ is, de ugye a wifi jelek bunyója miatt random jelhhibák vannak (konkrétan hiába gépelek, delayes, "beragad" egy gomb stb... aztán fél perccel később már megy minden). Több pefiféria is ki lett próbálva, gép is új már azóta stb... tehát a jel-bunyó maradt.
A kérdésem:
HA vennék egy háttérvilágítással is rendelkező billentyűzetet és BT+power bank kombót kapna (mindezt integrálva az eszközbe /igen, súlya gyarapodik/)... Ilyet épített már itt valaki? Első problémám ugye az, hogy a legtöbb BT-n csak egy darab csati van, nincs külön betáp csati is. aztán faragni és forrasztani. racionálisan szeretnék hobbistáskodni, nem venni egy 30-40k-s perifériát, ami amúgy sem fog tetszeni.
Előre is köszönöm mindenkinek!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged