- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
rednifegnar #79209 üzenetére
A horpadás is gond a belsejében, mert máshogy verődik vissza róla a mikrohullám, és rossz esetben emiatt tűzveszélyes lehet. Gondolom olyankor fókuszálódhat egy pontba, és ott felgyújtja.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74410 üzenetére
No én végül egy ilyet vettem: [link] 8k szállítással. Remélhetőleg tűrhető a minősége, és nem kenődik el néhány használattól. Elvileg két hét, amíg ideér. Lesz mit szerelni vele, tablet, egér, GPS, okos óra, stb.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74403 üzenetére
Ha megnézed ebben T3 a legkisebb. Keresgéltem az este, nagyon ritka a T2 itthon, egyáltalán nem tűnik létező dolognak. Külföldön sem gyakori, a legtöbb készlet T5-től indul. Találtam egy párat, inkább a hosszított felé húzok, mert volt már, hogy simának túl mélyen volt a csavar. [link] Viszont ennél nincs T3 közte, ami esetleg később kellhet. Ami még szóba jöhet: [link] [link][link][link], de egyikre sem mondom, hogy az a tuti. Az utolsó tetszik, de sajnos amazon.com, és nem akarok vámmal szórakozni.
-
inf3rno
nagyúr
Tudtok mondani valami jó csavarhúzó készletet elektronikához? Nincs rá túl sok pénzem, olyan 10-15k körül keresek. Most éppen 2mm-es torx csavarhúzót nem találok normális áron. Vagy 5000 egyetlen csavarhúzó vagy nagyobb az összes. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged