- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Valakinek van Altium elérhető közelségben? Van egy projektem amiből kéne egy step filet generálni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
zsolti_20 #67288 üzenetére
Most már nagyjából látom, mit akarsz, de úgy nézem ez sokkal inkább lesz gépészeti kihívás mint, hogy milyen motort tegyél rá.
Amit vázolzál elrendezést, pedig nem nagyon láttam még megvalósítva villamos forgógéppel. Ilyenkor juthatna eszébe az embernek a karos kapunyitó, de ugye abban is a szokásos fogasléc/menetes orsó és motor kombináció van.
-
Gergosz2
veterán
válasz
bandi0000 #57847 üzenetére
Amúgy melyik egyetemre jársz?
Kicsit nosztalgiával tekintek vissza ezekre a példákra, nagyon hasonlókra emlékszem is. Anno amikor villamosságtan tárgyat hallgattam (Pannon Egyetem Veszprém), kb abból állt az egész félévem, hogy bementem a heti 10 villanyra (6 előadás+4 gyak), majd ezután csoportosan, meg otthon is egész estig azt csináltuk. Villamosságtannal keltünk meg feküdtünk kb.
-
Gergosz2
veterán
válasz
sketchifun #57359 üzenetére
igen, annak adsz alapjelet vele.
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyenesmartin #57256 üzenetére
Fritzing szerintem tud ilyet.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Speeedfire #57075 üzenetére
Ebbe közvetelül IC-t szoktak bele rakni. Pl. én akkor szoktam ilyet használni, ha szempont, hogy később ki tudjam venni az IC-t. Nyák csatlakozó nem megy bele, azzal tényleg ne is próbáld.
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyenesmartin #56940 üzenetére
De tett rá alufóliát!
-
Gergosz2
veterán
válasz
DrojDtroll #56717 üzenetére
Ha kellően régi a táp akkor nyugodtan cserélheted az összeset. Amúgy lehet kapni ESR mérőket, azzal elég hamar ki lehet szúrni a rossz/ nagyon öregedő kondikat.
-
Gergosz2
veterán
válasz
tvamos #56402 üzenetére
Szabvány szerint elvileg a tengelyteljesítményt kell feltüntetni motorok esetén.
(#56403) xxxjjjkkk
Méretet csökkenti könnyen lehet, csak utána valami elég combos vízhűtést kell ráaggatni a gépre. Mértem 50kW-os kerékagy motort, ami úgy rémlik 20kg volt összesen. Mondanom sem kell vizezni kellett rendesen.
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Laminálógépet keresek aminét tudok küldeni legalább egy 1.5mm-es NYÁK-ot fóliával együtt. Nézegettem őket de nagyon soknál nem tüntetik fel, hogy max milyen vastag anyag menne át rajtuk. Igazából hajlok a használt, apróhirdetéses megoldás felé, szóval akinek van valami tippje ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged