Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
Jó is lett volna, ha annál maradtál volna, felesleges volt kiselőadást tartani az "un. indítási áramról", meg a többiről, ha nem egy laikushoz beszélsz.
Akkor miért nem tudtál a tőlem idézett terhelés nélküli állapotnál maradni, ha most hirtelen ennyire ragaszkodsz hozzá? Legközelebb, ha nem értesz valamit, akkor inkább kérdezz, mert eszerint neked volt szövegértelmezési problémád, amit elkönyvelhetsz persze butaságnak is, ha ennyire szigorú vagy önmagaddal.
Ha komolyan gondolod, hogy meg akartam hazudtolni az energiamegmaradás törvényét – amivel még egy jobb érzésű kisiskolás is tisztában van –, az egyszerűen a másik hülyének nézése. Vagy nem tudom, mit gondoltál, ezt már te tudod.
A szénkefék szikrázását nagyvonalúan elhanyagolom, nem is írtam ilyesmit.
Hogy te milyen nagyvonalú vagy, de hol élsz amúgy, valami más dimenzióban, az iróniadetektorod is hibás, szöveget sem tudsz értelmezni, viszont kapásból lebutázod a másikat.
Legközelebb, ha nem értesz valamit, akkor inkább kérdezz!
-
-
Kernel
nagyúr
Főleg a második mondat butaság.
Szerintem te valamit nagyon benéztél. Erről volt szó:
...de pár másodperc múlva beáll 110W környékére, szóval a gyári teljesítmény felét se veszi fel üzem közben. Nyilván, ha leterhelem, ez felmegy
Tehát ezt értelmeztem én üresjárási teljesítményfelvételként.
Bemegy 110 W, kijön a mechanikai teljesítmény, meg a hő. (Utóbbiba nyilván beleszámít a súrlódás, tekercs, tehát minden leadott hő, még mielőtt szóvá tennéd).
Ja, szerinted kijön még más formában is, a szénkefék szikrázása által előállított fénymennyiséget szándékosan nem említettem, ami bevilágítja a szobát, de nem gondoltam volna, hogy ez butaságnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold