Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atis45
aktív tag
válasz

ViZion

üzenetére
						Leírnám inkább hogy mit is szeretnék, és hogy én hogy gondoltam teljesen laikusan. Akvárium világítást szeretnék csinálni fehér led szalagból. Akváriumnál a fényerő led esetébe lumen/literbe van megadva. Én nem szeretnék erős világítást, így egy 20 lumen/literes fényerőt céloztam meg. Egy 100 literes akvára ez esetbe kell 2000 lumen. Én úgy gondoltam, hogy rakok fel 4000 lumen led szalagot ami 40 watt. 100 lumen/wattos szalagot néztem, és egy 60 wattos tápot. Én arra gondoltam, hogy egy dimmerrel letekerem addig amíg a fogyasztásmérő 20 wattot mutat, és én arra gondolok, hogy ebbe az esetbe 2000 lumen lesz. Ez csak az én elképzelésem, és azért érdeklődök itt.
A led szalagot vagy egy kemény műanyagra akarom, de ha kell a hűtés feltétlen, akkor nyilván veszek alu profilt. 60 led/méteres szalagot néztem ki. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
 - Elden Ring PS5 játék
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold