Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
j.bravo
üzenetére
Szerintem a kezi forrastas+zsugorcso a jobb, mert ugy lepesenkent tudod ellenorizni. Bar szerintem megfontolando lehet a szigeteletlen erveghuvellyel osszekrimpeles+zsugorcso, ahhoz nem kell forrasztani se, viszont a keresztmetszeteknek megfelelelo erveghuvelyeket kell venni. Vegen a kabeleket az atvezetoben megszilikonoznam, ha konnyebben csusznak egymason akkor talan kevesbe is tornek meg, mert jobban tudnak lazulni.
Harmadik es nem kizarolag vagylagos opciokent lehet erdemes lenne valamilyen lagyabb, finomabb sodratu, mozgatasra tervezett vezetekkel toldani, hogy tovabb birja. Persze autoban ez nem egyszeru eset, mert a razkodastol, dorzsolodestol, hotol kezdve mindent is kene birnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold