Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Szerintem ezt kétszer kellene elképzelni, pályánként a tűzoltóknak egy-egy ilyen kapcsolással, Valószínűleg a táp közös.
Nem lehet, hogy a víz a ludas? valahol vizet kap a cucc, és indikál egy fals jelet?
Amúgy javasoltam egy ilyet, szerintem ne keverd a 12 voltos cuccokat az 5 volttal..Nem túl szerencsés. Az IC, meg a kondik egy sör árából megvannak...
Szerintem dobj egy rajzot, hogy van kötve mindkettő, hogy egyben láthassuk az egész rendszert.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Bocsi. Ez egy tercsre van. Es 2db 12VDC relebol csinaltam az az 5V os rele aztan rajottem, h nem lesz jo es meg egy 12V osbol kell csinalni.
A szamlalon van itt a kepen egy 5V, az az 5V os signal kifele. Es ami lenn van meg a szignal in. Abbol van ketto,egyik a jobb oldali masik a bal oldali tercs idejet allitja meg.Szerk.:
Ha ugy van holnap megprobalom szetszedni a szamlalot, h mi ban benne. Lehet ugy egyszerubben rajottok hol verzik el a rendszer.
De az is nagyon erdekes, h az egyik jel allitja csak meg mind2 idot. A masik csak a sajatjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold