Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bátya, szerintem fordítsd meg a sorrendet... itt vagyunk, hejj.

Tamy: nekünk macskánk is van ÉS úgy van egy halom egér (övék a szerszámos, fel kellene gyújtanom
)...
Technikailag a kínaiak egy elég jó minőségű hőmérős vezérlést csináltak: kalibrált műszerhez mértük a cégnél is, illetve hazahozhattam egy kvázi folyamatosan mérő hőmérőt. Idő/hőfok excel-t és grafikont adtak a cégnél, mikor letöltötték az adatokat.A baj annyi, h a fűtőszál túl nagy, nincs egy kisebb mellette, felfűtéskor túllövi a célt, jelentősen (4-5°C is sok itt). A vezérlés nem szimulálja a kotlóst (napi egyszer visszahűtés, friss levegő), ezt kézzel oldottuk meg: le kell venni a fedelet pár percre. Majd megint szórakozni a hőfokkal, fűtsön-ne fűtsön. A hőfok lassabban stabilizálódik, a nyitogatás miatt a pára is, kelési aránynak nem használ.
A megoldás annyi, h kínai vezérlés kuka, wemos D1 + dallas + AHT20 szenzor, 12 V venti kapcsolgatása, forgató kapcsolása, 2 fűtőszál (a gyári és egy kisebb) kapcsolása SSR reléken át. Itthon minden adott hozzá, de folyosót ledesítek... ESPhome-al kellene, amit sosem használtam...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...
ekkold