- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
herion #90304 üzenetére
Megjött a lágyindító tegnap, be is szereltem mind a két gépbe, faszán működik. Az asztali körfűrészről csináltam egy videót, mert megkért az egyik ismerős, hogy mutassam már meg neki milyen lett a végeredmény. A videó után meg is rendelte a körfűrészéhez ő is
Hátha ebben is tudtok segíteni:
4-5 éve vettem egy pont ugyanilyen 230V 50W-os LED panelt még a Jófogáson magánszemélytől, azóta is teljesen jól működik. Keresgéltem de magyar boltban nem találtam hasonlót, csak ezeket a műgyantával(?) kiöntött "LED chip" cuccokat amivel csak rossz tapasztalataim vannak. Volt amelyik 8-10 üzemóra után lehalt, annyira rossz a hőelvezetése.
Kaptam egy 1500W-os fémhalogén izzóval szerelt full alu kültéri lámpatestet, abba szeretnék beépíteni egy ilyen 50-100W-os LED panelt.
Ugye az első linken szereplő LED egy 2mm-es alu lemezen van, hővezetőpasztával megkenve normálisan meglehet oldani a hűtését.
Aliexpressen meg a Banggoodon is találtam olyat ami nekem jó lenne, de most kihagynám a kínai rendelést, inkább magyar boltból (vagy magányszemélytől) venném meg, ha van rá lehetőség. -
válasz
herion #90304 üzenetére
Ez nálunk is gond volt az építkezés elején (csak 16 amperes kismegszakító volt az óránál, az ácsok gépei folyton leverték). Az óracseréig az átmeneti megoldás az volt, hogy 2 db 25 méteres hosszabbítót "sorba kötöttünk", lassabban, de biztosabban indultak a nagyteljesítményű eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest