- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Kimenetre szokták inkább alkalmazni ezt az invertáló működésre utaló jelölést, mindenesetre ezt a "cikkíró" által használt program hozta magával:
http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle43.htm
Így a rajz még hagyján, nekem a "cikk" hülyegyerekes stílusa inkább, ami nem jön be, de ez a HE...
Többször próbálkoztam a HE-fórumon, több éves szünetek beiktatásával, miután többször rágattak be valamivel. Legutóbb is valami semmiség kötött belém egyik kisgyerek, mire feladtam és megengedtem, hogy tiltsanak ki végre, mert ezt már nem bírom. (Konkrétabban olyat válaszoltam, amire már kitiltottak, természetesen egy tudálékoskodó kisgyerek moderátor fűzött is hozzá valami megjegyzést, ami szerintem az ő intelligencia-hiányáról árulkodott, a maga egyszerű stílusában és helyesírásával, szánalmasan.)
Gyakorlatilag nekem kellett volna meghunyászkodni és alázkodni, ha szerettem volna hobbiból időt tölteni a HE-fórumon. De akkor inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest