- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
DuplaZso #7130 üzenetére
eddig ott tartok, hogy találtam egy nagy teljesítményű ellenállást ami nagyjából megfelel. persze majd később lehet változni fog ez a dolog és építek egy ilyen kis cuccot, de az is macerás, hogy ezt is hogyan hűtsem le, mivel egy teljesen különálló kis dobozban csináltam meg a holmikat amik kellenek a vízhűtéshez(relé, csatlakozások, stb.) és ezért nem akarok egy külön hűtőbordás témát csinálni vagy a házhoz elvinni azt a 2-3 szálat még, hogy rácsavarozzam a gépházra.. szóval így is nagyon kusza már, de akkor méginkább. majd ha nem lesz elég ez, akkor eszközölök valamit vagy egyszerűen rákötöm az állítható adapterem, vagy egy ilyen kis szerkezet.köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Gitáros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mindenki Z Fold7-et akar
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest