Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

válasz Janos250 #68761 üzenetére

Ott amit linkeltem ESR mérő, az meg is van nekem, azért kérdeztem épp azt a típust.

De megcsináltam úgy ahogy írtam fentebb beépítettem azt a kis panelt, szépen feltölti a cellákat, csak kellett egy kapcsoló is rá, mert a kimenet-bemenet ugyan az, és ha fel van töltve, akkor táp kihúzása után ugyan úgy világít tovább a gyári elektronika LED-e hogy fel van töltve, mert kapja vissza az áramot, mivel a DC csatlakozóra kötöttem.
    Szóval kész a dolog, remélem pár évig nem kell újra szétszedjem az akkut.
    1-2 ilyen panelt venni is fogok még, viszont ha már itt tartok, van egy másik akkus csavarozóm, Bosch, szintén nem jó a vezérlő elektronikája. De itt a töltés nem cellánként van megoldva, hanem egyben a három cella, nem figyeli őket külön, mint a fenti akku. Itt ha jól gondolom csak kellene egy kis DC-DC panel, ami kap xy voltot, és lead fixen 12,4-et, hogy ne legyenek túltöltve, ezt így jól gondolom? Vagy rendeljek ilyet, és legyen megoldva normálisan a töltése a celláknak? Csak nem tudom elférne-e benne. Fenti akkunál egy ilyet építettem be, ott nem volt gond a hellyel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés