Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• geotigris9

tag

válasz Kernel #58706 üzenetére

Neked is köszönöm mezis. (Hőkioldó nincs benne.)

Most esett le, hogy ha le is volt szakadva a vezeték a hőkioldó kondiról attól még működnie kellene. (Vélhetően nem mostanában szakadt le szóval működött a kondi nélkül is ennek nem volt jelentősége, de mint írtam vissza lett forrasztava szóval tenné dolgát..)
    /Bár zártam az áramkört egy darab vezetékkel ahol a kondi, de nem lepő módon ugye eredményt nem hozott./

Gondoltam egyet és kiiktattam a kapcsolót és direktbe zártam az áramkört egy sorkapoccsal és ez után tettem egy próbát és lás csodát fel-zugot. :))

Szóval minden egyéb kizárva a kapcsoló ment tökre amit szét is szedtem és kiderült (Ami két áramkört zár egy egyidejűleg.), hogy az eggyik záró áramköri résznél kis műanyag pöcöknek a nyomó része tört le ezt a pöcköt egy kis rugó tolja ki egy lukból és ezeknek a pöcköknek a nyomása zárja az áramköröket a nyomógomb benyomásakor.

(Nem akartam szétszedni a kapcsolót pattintósan van összerakva ne, hogy letörjön az eggyik füle, de lényegi károsodás nélkül sikerült szétpattintani.)

Szóval fél siker valami pöcköt kell fabrikálni hozzá és működni fog. :)

Itt a két üreges pöcök az egyiknek a vége le van törve.

Új hozzászólás Aktív témák