Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
válasz
Kernel #58706 üzenetére
Neked is köszönöm mezis. (Hőkioldó nincs benne.)
Most esett le, hogy ha le is volt szakadva a vezeték a hőkioldó kondiról attól még működnie kellene. (Vélhetően nem mostanában szakadt le szóval működött a kondi nélkül is ennek nem volt jelentősége, de mint írtam vissza lett forrasztava szóval tenné dolgát..)
/Bár zártam az áramkört egy darab vezetékkel ahol a kondi, de nem lepő módon ugye eredményt nem hozott./Gondoltam egyet és kiiktattam a kapcsolót és direktbe zártam az áramkört egy sorkapoccsal és ez után tettem egy próbát és lás csodát fel-zugot.
Szóval minden egyéb kizárva a kapcsoló ment tökre amit szét is szedtem és kiderült (Ami két áramkört zár egy egyidejűleg.), hogy az eggyik záró áramköri résznél kis műanyag pöcöknek a nyomó része tört le ezt a pöcköt egy kis rugó tolja ki egy lukból és ezeknek a pöcköknek a nyomása zárja az áramköröket a nyomógomb benyomásakor.
(Nem akartam szétszedni a kapcsolót pattintósan van összerakva ne, hogy letörjön az eggyik füle, de lényegi károsodás nélkül sikerült szétpattintani.)
Szóval fél siker valami pöcköt kell fabrikálni hozzá és működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest