- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a baj az, hogy készpénznek veszik, ahogy azt írtad Te is. "Rá van írva, hogy 6km, akkor azt mindenhol tudja", de ezért (is) jó a fórum, mert itt meg lehet kérdezni, mit jelent ez a gyakorlatban.
Amikor a Motorolát vettem, megkérdeztem az eladót, hogy élesben mit tud. Azt mondta, 1km-t biztosan átlő, így megvettem, és ezt tényleg stabilan tudja, azért is írtam, hogy ezzel nem nyúl mellé a kolléga, ha neki is ekkora távra kell csak.Amire én használom: internetkapcsolat kiépítése 1-2km-es távolságra - kolléga az egyik, én a másik tetőn, és állítjuk az antennákat. Tetőről tetőre amúgyis jobb a rálátás, illetve a továbbítási technológia miatt is előnyös, ha tiszta a levegő, szóval itt én a 2km-t is megkockáztatom, hogy simán tudja. Persze a 6km-nek ez a közelébe se ér, de nem is használom olyan távolságra.
Egy kérdés felvetődött bennem! Ha merül az akksi, akkor csökken a hatótáv, vagy ez független a töltöttségtől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest