- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
válasz
Kernel #44520 üzenetére
belső akku... oké, elhiszem. na meg aztán én is utána kerestem mezis idézetének. nem szedtem szét, úgyhogy lehet tényleg van benne egy. erre amúgy alapból nem is gondoltam. nyilván kényelmi szolgáltatás, de ha valamit lehet külső adapterről működtetni, meg még ceruza elemről is, akkor a legritkább esetben szokott lenni, hogy van még benne egy built in akksi. vagy legalább is én még nem találkoztam ilyennel (egy rádióban).
a másik meg, hogy mivel nincs benne elem, ebből kifolyólag USB-ről üzemeltetjük a kicsikét. ilyenkor meg ugye ELVILEG tölti az akksit. na most az akksi jelen pillanatban ki van merülve vagy épp annak a határán volt/van az elektronika, hogy el is indul meg nem is. fater nemritkán órákat tölt a műhelyben, hallgatva a rádiót. ha ennyi idő alatt nem tölt fel, akkor meg kérdem én: minek az bele? o.O csak drágább lesz tőle a termék, és egy újabb hibaforrás...amikor először észrevettem ezt, valamiért rögtön eszembe jutott a csillagok között című cristopher nolan film, amiben a fickó hasonló módon jelzett a lányának... most meg egy másik univerzumban fogják a fejüket, hogy b..meg, milyen hülye ez a gyerek!
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest