Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
sörösló
üzenetére
"Na ezért utálom én a mikrovezérlőket! Ócsó meg minden, de ha behalt akkor "game ower". Nincs forráskód, nincs semmi."
Ja, mert ugyanez például a PLC-s / HMI-s világban ugye teljesen elképzelhetetlen
. Pedig ott sokkal nagyobb értékről (plusz a kapcsolódó, esetenként sokszor tízmilliós berendezés használhatóságáról) van szó. Nincs eredeti - szimbólumokkal ellátott és kommentezett - program. Ami meg rajtuk van, az vagy kiolvasható belőlük, vagy nem, vagy betölthető az újabb típusú (mert a régi már nincs a piacon) PLC-be, de főleg terminálba, vagy nem, vagy elfelejti a belső elem lemerülésekor, vagy nem (mivel van, amelyik típusnál a nemfelejtő tár nem létezik). De hogy módosítani nem fogod egy könnyen, az nagyon valószínű, vagy csak iszonyatos pénzmag kifizetése mellett találsz valakit, aki nekiáll. A gyártó és a hazai forgalmazó pedig vagy megszűnt az évek során, vagy egyszerűen tojik a fejedre. A felsoroltak mindegyikével találkoztam pár év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Logitech z5500 5.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pedig ott sokkal nagyobb értékről (plusz a kapcsolódó, esetenként sokszor tízmilliós berendezés használhatóságáról) van szó. Nincs eredeti - szimbólumokkal ellátott és kommentezett - program. Ami meg rajtuk van, az vagy kiolvasható belőlük, vagy nem, vagy betölthető az újabb típusú (mert a régi már nincs a piacon) PLC-be, de főleg terminálba, vagy nem, vagy elfelejti a belső elem lemerülésekor, vagy nem (mivel van, amelyik típusnál a nemfelejtő tár nem létezik). De hogy módosítani nem fogod egy könnyen, az nagyon valószínű, vagy csak iszonyatos pénzmag kifizetése mellett találsz valakit, aki nekiáll. A gyártó és a hazai forgalmazó pedig vagy megszűnt az évek során, vagy egyszerűen tojik a fejedre. A felsoroltak mindegyikével találkoztam pár év alatt.
ekkold