Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
#22145024 #31666 üzenetére
Tükörrendszert azért szoktak használni mert a co2 lézer hullámhossza miatt nem mehet bele fénycsőbe.
Polikarbonátot 2200nm alatt már igen nehézkes vágni! Tehát polikarbonát inkább csak CO2 vagy CO lézer (bár az ritka és drága). Ha jól tudom van még speckó 2600nm-es LED de hogy abból lehet-e kicsikarni elég kakaót nem tudom.
Neked amit leírtál tipikus CO2 felhasználás.
Jó forrást lehet használtan venni régi trumpf, lasag, oxfordlaser, esetleg trotec ami könnyebben kapható ilyet kell keresni van még nagyon jó régi használt ami hibátlan ezeket tényleg használatra tervezték és karbantartással 40 évet is elszórakoznak 0/24-ben.Igen lineráris szánra építettem én is LD+koliminátor + peltier rendszert a táp se volt nagyobb egy hegesztőtrafónál. A lencsrendszer volt persze a legborsósabb de majdnem az egészet kit-ekből lehetett összelegozni de sajna többet nem mondhatok...
Ha lemondasz a polikarbonátról akkor lehet persze LD is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Minden, ami hőszivattyú
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Bluetooth-headsetekről általában
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- További aktív témák...
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest