Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája. 
 Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ReJim őstag válasz  villamos

üzenetére villamos

üzenetéreszerintem is telefonközpont  mind1, szétbontom mind1, szétbontom 
 ha a trafóra rámászik, véletlenül a 230, az szétsüti, elfüstöl - lebassza az autómatát? vagy lehet belőle komolyabb probléma? mert ahogy néztem jópár menet van rajta, és olyan 1mm átmérőjű a rézdrót próba cseszernye, ha 48 voltos, sokra nem megyek vele próba cseszernye, ha 48 voltos, sokra nem megyek vele 
 a beag-ot szerintem kudarcba fogom folytani. bár még kipróbálom a magnó bemenetét is.
 én gitárt kötöttem rá, és a hambi pick-upom olyan 200-400mV körül ad ki, annyira nem vezérelhettem túl. eszeveszettül szar hangja volt... de majd lepróbálom még1szer 
 syn7h37ic:
 az elsőröl azt olvastam gyenge
 másodiktól meg tartózkodom, mivel fetes egy gyári mosfet-es gitárerősítőhöz van szerencsém - szerencsére ki szoktuk váltani egy groundig 30éves szarral - iszaonyatossan gyenge... egy gyári mosfet-es gitárerősítőhöz van szerencsém - szerencsére ki szoktuk váltani egy groundig 30éves szarral - iszaonyatossan gyenge... lehet azért mert alapból szar, de inkább maradok a tranyóknál... lehet azért mert alapból szar, de inkább maradok a tranyóknál...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 azért köszi neked is.
 [link] lehet ezt fogom megépíteni.
 vagypedig, egy régi hobbbyelektrónikában találtam egy tranzisztoros kapcsolást, igaz még csak átfutottam rajta... csak lehet az meg már régi - jobb megoldás is van...
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az egy trafónak álcázott vasmagos tekercs. semmi primer, szekunder tekercs, hanem az egész 1 tekercs. 1,2mm átmérőjű lakkozott rézdrótból...
 az egy trafónak álcázott vasmagos tekercs. semmi primer, szekunder tekercs, hanem az egész 1 tekercs. 1,2mm átmérőjű lakkozott rézdrótból...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ekkold
 ekkold