Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Eddig úgy tűnik ez a megoldás valóban működik. Egy kicsit amiatt tartottam, hogy a kollektor és a test közé rakott ellenállás (4,7k) miatt nem tud rendesen a földre menni a kapu bemenete, bár annak jóval nagyobb a bemenő ellenállása, így valószínűleg sokat nem számít. Véglegesen akkor dől el, ha ráforrasztom a helyükre az ellenállásokat, és a panelt is a helyére rakom. Na ha valamikor, akkor tuti utána derül ki, hogy valami még sem oké

Köszönöm mindenkinek a gyors és korrekt segítséget.
-
Tamy
őstag
Ennyi ellenállás beiktatásával meg az a baj, hogy akkor már tényleg egyszerűbb lesz amit még Lompos48 javasolt korábban. Az eleve logikai áramkörökből épül fel, ott nem lehet ilyen se-se/is-is állapot. Azt egyébként csak amiatt tettem félre, mert ahhoz nem bírtam olyan nyákot tervezni, amit az igencsak kezdetleges technikámmal meg is tudnák csinálni. Ezért jött az 555. Mondjuk egy NAND kapu az 555 kimenetére szerintem itt is segítene, de semmi kedvem új nyákot csinálni, pedig van egy olyan érzésem, hogy kénytelen leszek elölről kezdeni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold