Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
totya694
üzenetére
Nem nem az csak egy matricával leragasszák a közös(egyben van a 6db cellának a dugója)siltet ami szépen illeszkedik az aksi tetejéhez és olyan mint ha tényleg 1db-ból állna.
Most vettem észre, hogy ezt így írtad. Akkor lehet, hogy nem is az egész fedelet kell leszedni, hanem csak egy "matrica" van rajta. Megnézem majd este, de most nincs itt, mivel beindult vele a kocsi !Délután töltöttem még 50 percet, hiába töltötte 16,2-16,6V-al, gondoltam csak túlél még ennyit, és nagyobb esélye van hogy beindul vele.
De akkor talán végképp nem is lett olyan nagy baj ez, ha tényleg tudunk bele tölteni vizet.
Indítás előtt még egy 50 percet pihent, ekkor 13,1V lett a fesz.
Smirglivel letisztítottuk valamennyire a sarukat és a kocsiban az érintkezőket is.
Rárakva a kocsira leesett 13,0V-ra - vagyis elég sokat vesz fel alapból a kocsi !
Elsőre beindult, utána a generátor 14,5V-ot adott le (azaz ennyivel is töltötte az akksit). -
atesss
addikt
válasz
totya694
üzenetére
Az alapvéleményeddel egyetértek, de ebben az esetben azért tényleg van fejlődés, nézz bele abba a cikkbe amit linkeltem, leírnak jó pár dolgot a modern ólmos akksikról.
Meg ez az autó gyári akksija, azok pedig a tapasztalat alapján mindig sokkal jobban bírják.
Ez is jónak mondható az 5 évével, úgy hogy egyáltalán nem volt garázsban tartva, meg előfordult többször is, hogy teljesen lemerült (pl. égve maradt a lámpa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold