- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #1397 üzenetére
Nekem nem a nagy teljesítmény volt az első,mert ugye kicsik a pumpák...
Utólag meg engem marhára nem érdekel,hogy mekkora a trafóm....Viszonylag nagy és ebből következtetve bőven elég a célra....
A feszültségek meg stabilak...aZért többesszámot mondok,mert a biosz táp miatt kértem rá még 6V-ot is...
A puszta jó szándékodat köszönöm,de ha megálsz annál,hogy elemzed a hozzászólásom és az összes (majdnem összes) hibát észreveszed,de nem jutsz tovább abban,hogy megadd a helyes választ....Tehát te csak hibákat keresel,de nem adsz megoldást,hanem csak rávezetsz...
De ha egyszer (már rengetegszer) kiötölted azt,hogy nem értek hozzá,akkor már nyugodtam lenyomhattad volna a helyesebb végeredményt....
Rosszabb vagy,mint egy tanár.....Ezt veheted rossznéven is,de azt is vedd figyelembe,hogy tanárnak mondtalak és nem...............
Tehát felnézek tudásilag rád,de nem feltétlen jó néven,mert nem osztod ingyen...
Most had ne idézzek nagyot arról,hogy aki a tudást ''pénzért'' adja,az..... És akkor ezt nem is én mondtam....
Itt elég volna egy megoldás is...Mindenki tudja,hogy tanult vagy,de írrealitív segítőkész....
MOD: Most ez irántam értendő....Sok topikot nem láttam végig,amikben még alkottál...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest