Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Volkov
üzenetére
A kérdéses cucc még mindig a kazettás rádió, amire aux-ot csináltam.
Gondolom az AUX egy plusz bemenet, azt szokták így nevezni.
RCA kimenet rá erősítő bekötéséhez
Most akkor kimenet vagy bemenet? Ha kimenet, akkor azt jelenti, hogy külső erősítőt akarsz? Ha bemenet, akkor nagyjából ugyanaz, mint az AUX.
Tehát a leírásod nem a legszabatosabb.
A FADE az az elől-hátul, ha jól tudom. Ha nem, javíts ki. Külső erősítő esetén hogy akarod ezt használni? Ez a funkció már a végerősítőkre van befolyással... Azt, hogy figyeli-e a kimeneti terhelést nem tudom, de az tény, hogy ha ellenállást akarsz a hangszórók helyett tenni, akkor:
1. állandó fogyasztást fog jelenteni,
2. jó nagy teljesítményűt tegyél, ami megfelel az erősítő kimeneti teljesítményének, mert másképp pillanat alatt elfüstöl.Ez nekem kicsinek tűnik... mert gondolom az impedancia is hozzáad vagy vmi..
Lehet nem figyeltél fizikaórán, de ha nekifogsz erősítőt módosítani/kábelezni, akkor ezt a pár fogalmat tisztázd, pótold a kihagyást, egyébként drága mulatság lehet számodra.
Az impedancia nem ad hozzá, az csak van. Az erősítőnek tök mindegy, hogy hangszórót vagy ellenállást lát, ha ugyanaz az impedancia (a 4 ohmos ellenállásnak az impedanciája is 4 ohm - lásd mint fizikaórán
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
ekkold