- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Volkov #12544 üzenetére
A kérdéses cucc még mindig a kazettás rádió, amire aux-ot csináltam.
Gondolom az AUX egy plusz bemenet, azt szokták így nevezni.
RCA kimenet rá erősítő bekötéséhez
Most akkor kimenet vagy bemenet? Ha kimenet, akkor azt jelenti, hogy külső erősítőt akarsz? Ha bemenet, akkor nagyjából ugyanaz, mint az AUX.
Tehát a leírásod nem a legszabatosabb.A FADE az az elől-hátul, ha jól tudom. Ha nem, javíts ki. Külső erősítő esetén hogy akarod ezt használni? Ez a funkció már a végerősítőkre van befolyással... Azt, hogy figyeli-e a kimeneti terhelést nem tudom, de az tény, hogy ha ellenállást akarsz a hangszórók helyett tenni, akkor:
1. állandó fogyasztást fog jelenteni,
2. jó nagy teljesítményűt tegyél, ami megfelel az erősítő kimeneti teljesítményének, mert másképp pillanat alatt elfüstöl.Ez nekem kicsinek tűnik... mert gondolom az impedancia is hozzáad vagy vmi..
Lehet nem figyeltél fizikaórán, de ha nekifogsz erősítőt módosítani/kábelezni, akkor ezt a pár fogalmat tisztázd, pótold a kihagyást, egyébként drága mulatság lehet számodra.
Az impedancia nem ad hozzá, az csak van. Az erősítőnek tök mindegy, hogy hangszórót vagy ellenállást lát, ha ugyanaz az impedancia (a 4 ohmos ellenállásnak az impedanciája is 4 ohm - lásd mint fizikaórán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest