Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Tigerclaw #101366 üzenetére
nekem egy hirneves Kuaiqu gyartmanyu 30V 6A-es van, (+van egy usb 5v/2A kimenete is).
teljesen jol meg van csinalva, normalisan meg van csinalva, kivul belul, háza is, femburkolat stb. persze nyilvan ez is kinai cucc ki tudja meddig birja.
ami gondom van vele az ergonomiai, az amper kiras mellett van egy vonalban a feszultseg finomszabalyzo, eleg zavaro hogy az valoban egy sorral lejebb van.
eleve a potik tok egyformak, nincs rajtuk meg jelzes sem, hogy lasd, hogy all.
raadasul mivel a feszultseg durva allitasa a legfolso tekero, igy barmikor hozzanyulsz meglokod a konyokoddel stb maris eltekerted.
a potikat kicserelm szinesre, csak meg nem mentem el ertuk (matricaztam de igenyesebb egy rendes kupakkal).
tenylegesen hany ampert tud nem probaltam, 3A-nal magasabbra nem mentem meg, feszultseg multival merve pontos.persze nem trafos, azok jo dragak es nehezek is. nem tudom mennyire szamit atlag usernek, nyilvan egy kapcsolouzemu az tobb zajt szor.
boltban is kaphatok ezek ha szamla kell, kismillio tipus van. ha sok penzem lenne akkor ket csatornast vennek, vagy ket egyformat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő