Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rednifegnar

senior tag

válasz Tigerclaw #101366 üzenetére

nekem egy hirneves Kuaiqu gyartmanyu 30V 6A-es van, (+van egy usb 5v/2A kimenete is).
    teljesen jol meg van csinalva, normalisan meg van csinalva, kivul belul, háza is, femburkolat stb. persze nyilvan ez is kinai cucc ki tudja meddig birja.

ami gondom van vele az ergonomiai, az amper kiras mellett van egy vonalban a feszultseg finomszabalyzo, eleg zavaro hogy az valoban egy sorral lejebb van.
    eleve a potik tok egyformak, nincs rajtuk meg jelzes sem, hogy lasd, hogy all.
    raadasul mivel a feszultseg durva allitasa a legfolso tekero, igy barmikor hozzanyulsz meglokod a konyokoddel stb maris eltekerted.
    a potikat kicserelm szinesre, csak meg nem mentem el ertuk (matricaztam de igenyesebb egy rendes kupakkal).

tenylegesen hany ampert tud nem probaltam, 3A-nal magasabbra nem mentem meg, feszultseg multival merve pontos.

Laboratóriumi tápegység KUAIQU AN205-SPS, Impulzus, 30V, 10A

persze nem trafos, azok jo dragak es nehezek is. nem tudom mennyire szamit atlag usernek, nyilvan egy kapcsolouzemu az tobb zajt szor.

boltban is kaphatok ezek ha szamla kell, kismillio tipus van. ha sok penzem lenne akkor ket csatornast vennek, vagy ket egyformat.

Új hozzászólás Aktív témák