Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Egyszer volt Hisense Soundbarom, igaz nem a 200 hanem a 85 ezres kategória, ekkora szarral azóta sem találkoztam, 4 nap után ment vissza a boltba..
Szar hangzás a mélynyomó 2 nap után állandóan eldobta magát kézzel kellett párosítani stb. Hulladékokádék Hisense nekem többet a házba nem jön...
-
Rossi
addikt
Pár éve 70.000 Ft-ért vettem ugyanilyen teljesítményű Panasonic soundbart, azóta is teszi a dolgát.
-
válasz
Hieronymus #20 üzenetére
felvetettél egy problémát:
"Nyomtalanul tűntek el a 2.1 és 5.1 házimozi rendszerek. A kis szatellit hangsugárzókat távolabbra lehetett szétrakni, legalább sztereó hanghatás hatás kialakítható volt."
erre írtam amit : nem írtad hogy ebben miért nincs. Azért is tüntek el jó ideje , mert hozzáférhetőek a valós 5.1 soundbar rendszerek különálló mélynyomóval, és hátsó hangszórókkal végetlenül egyszerű installálással.
-
Yodafon
őstag
Miert nincsenek normalis AIO 5.1/7.1 rendszerek? Egyedul a Logitech Z906-rol tudok. A tobbi meg ilyen kulon erositos brutal rendszerek.
-
-
válasz
Hieronymus #11 üzenetére
Amit belinkeltem JBL mar a 3.generációt hozza teljes 5 1 rendszerként.Teljes értéküen dolgozza a natív hangot,eARC bemenettel .Ezek simán vállalható hangzást hoznak.Samsungnak és Sonynak is van ilyen különálló surround hangszórókkal.Samu sok tekintetben jobb is mint a JBL és fordítva is igaz.
-
Solar Eclips
tag
válasz
Hieronymus #17 üzenetére
Ismétlem önmagam, sonos. Már 10 éve is telefon mikrofonját használta a beálláshoz ahogy sétálgatni kellet a szobában.
-
Nekem is Denon AVR üzemel. De valós igény van kompaktabb rendszerek iránt. A kisebb helyiségekbe is lehet jobb hangzást teremteni a tévébe épített izéknél.
A gond inkább az, hogy a tévébe épített izék kerülnek ezekbe a soundbarokba.
Nyomtalanul tűntek el a 2.1 és 5.1 házimozi rendszerek. A kis szatellit hangsugárzókat távolabbra lehetett szétrakni, legalább sztereó hanghatás hatás kialakítható volt.Van még egy lényeges kérdés. Ehhez a soundbarhoz sehol sem írják a beállító mikrofon tartozékot. Felmerül a kérdés. Valóban minden hangszórót külön vezérelnek, vagy csak a sztereó hangot dobják több irányba szét, mert jó lesz az a földművesnek vidéken.
-
csizo13
tag
Minden soundbar egy szép ígéret, és annyi is marad.
Nekem denon van, kidobott pénz az ablakon.
-
Pedig kell lennie pozitívnak is.
A német Amazon szerint:
"Hisense U5120GW 5.1.2 Soundbar Home Cinema System mit Subwoofer, 510 Watt, Dolby Atmos, Alexa, Google, Airplay2, Bluetooth, HDMI eARC, Optical, AUX, Coaxial, 7 EQ Modi" Van hozzá Alexa és Chromecast támogatás, amivel a BT-hez képest kompromisszum mentesen lehet ráküldeni a zenét. A BT4.x amúgy is túlhaladott. Az árába bele fért volna BT5.x támogatás.
DTS X Dolby Atmos támogatás, ami a spatial audio lejátszáshoz minimálisan szükséges.
A Hi.Res audio támogatása 4680 kbps minőségig támogatott.Elméletileg minden adott a minőségi zene lejátszáshoz. Persze ettől még lehet doboz hangja.
Illetve az is jó kérdés, hogy a sokcsatornás bejövő hangot, mennyi valódi csatornára dobja szét?
-
bteebi
veterán
Hát ez nem jött össze srácok.
-
törölt tag
Tudom nem összehasonlítható a kettő de 6 éve vettem egy SB250-et azon sírtam, hogy hol s HDMI port, JBL híres basszuson kívűl a közép tartomány és a magasak elmaradtak. “Háborús infláció” “COVID” ide vagy oda 36ezerert nem kell ruminálni, hogy megérte-e az árát akkoriban
Sz.rért-h.gyért ennek is van helye a polcon
-
Laslow
senior tag
Na most akkor 100 vagy 120 centi széles? Nem mintha vennék ilyet, csak azért mégis, na.
-
athomi
veterán
Röviden az alsópolcos terméket valahol a felső(bb) polcon kínálgatják. Ez is egy termékpozícionálási stratégia. Mondjuk ehhez legalább a dizájnnal megerőltethetnék magukat.
-
Mészike87
csendes tag
Valakinek biztos megfizethető ár..
-
Hat ez igy, ennyiert, nem igeretes, hanem kaka...
Sot, meg az arat nem nezve is elegge ergya.., nem tudom, hogy ez kinek es milyen szer hatasa alatt tunt igeretesenek...
-
User64476
őstag
Mennyi?!?!?!?!?! Jó hogy ülök.
-
Én még nem halottam a soundbart amelyik rendes térhatást nyújtott volna, hiába próbálnak csalni a hangszorók elhelyezésével a fizikát nem lehet meghazudtolni. Kár ilyeneket gyártani ráadásul ennyi pénzért.
-
patex1983
őstag
Szóval röviden:
-faék dizájn
-nincs saját app a vezérléshez
-hangasszisztensek nem működnek
-hangzásban nincs megfelelő tér, de még sztereo se nagyon (hiába a 999.5.1.2.7 hangszórórendszer)
-elmossa a részleteket
-alapzaj
-dobozhangMindez közel 200 000 HUF-ért....
Aha. Jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest