Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SztiviVander

addikt

válasz SunMount3r #7459 üzenetére

Pedig semmi bonyolult nincs benne, már a 2011-es LG-m is tudta, sőt az annyival okosabb volt mint a hisense-ek hogy abban volt egy "auto timeshift: on/off" kapcsoló, mindig ON-ra volt állítva. Bekapcsoltam a TV-t és bármikor vissza tudtam tekerni. Hisense-nél általában akkor jut eszembe hogy el kellett volna indítani amikor már lemaradtam valamiről ami érdekelt volna :D De én amúgy reklámmentesítésre használom, elindítom a timeshiftet amikor kezdődik a film/műsor, elmegyek csinálok vmit kb fél órát, majd visszatekerem a műsor elejére, elkezdem nézni, amikor jön a reklám azon meg áttekerek :) Működni úgy működik hogy a TV adást ilyenkor a külső hdd-re (hisense-en ezek szerint már pendrive-ra is, de nekem egy sdd van rákötve külső házban) rögzítí folyamatosan és a képernyőn meg arról lejátszva jeleníti meg. Pont mintha egy bármilyen filmet néznél usb-ről, azt is meg tudod állítani meg előre hátra tekerni. Ha leállítod a timshiftet akkor nyilván visszavált az aktuális csatorán lévő műsor megjelenítésére. Annyi hogy csak analóg/digitális TV forrást lehet felvenni, hdmi-n rákötött jelet (pl bluray, xbox, stb) nem.
    -
    @rush1902 egész biztos lehetsz benne hogy tudja, hisense oldal is írja, meg az U szériánál olcsóbbak is tudják.

Új hozzászólás Aktív témák