- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
SunMount3r #7459 üzenetére
Pedig semmi bonyolult nincs benne, már a 2011-es LG-m is tudta, sőt az annyival okosabb volt mint a hisense-ek hogy abban volt egy "auto timeshift: on/off" kapcsoló, mindig ON-ra volt állítva. Bekapcsoltam a TV-t és bármikor vissza tudtam tekerni. Hisense-nél általában akkor jut eszembe hogy el kellett volna indítani amikor már lemaradtam valamiről ami érdekelt volna
De én amúgy reklámmentesítésre használom, elindítom a timeshiftet amikor kezdődik a film/műsor, elmegyek csinálok vmit kb fél órát, majd visszatekerem a műsor elejére, elkezdem nézni, amikor jön a reklám azon meg áttekerek
Működni úgy működik hogy a TV adást ilyenkor a külső hdd-re (hisense-en ezek szerint már pendrive-ra is, de nekem egy sdd van rákötve külső házban) rögzítí folyamatosan és a képernyőn meg arról lejátszva jeleníti meg. Pont mintha egy bármilyen filmet néznél usb-ről, azt is meg tudod állítani meg előre hátra tekerni. Ha leállítod a timshiftet akkor nyilván visszavált az aktuális csatorán lévő műsor megjelenítésére. Annyi hogy csak analóg/digitális TV forrást lehet felvenni, hdmi-n rákötött jelet (pl bluray, xbox, stb) nem.
-
@rush1902 egész biztos lehetsz benne hogy tudja, hisense oldal is írja, meg az U szériánál olcsóbbak is tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest