Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
No nekem is válaszoltak, adtak egy linket L1029-hez amiről MstarUpgrade.bin fájlt tudtam letölteni. A francia oldalról letöltöttnek meg usb_NOVATEK_DEV_EU.bin a neve. Mivel gyanúsan tök egyforma a két fájl mérete így össze is hasonlítottam őket, bájtra egyezik a tartalmuk. Viszont ami még közös hogy ezzel amit az üfsz küldött se indul el a frissítés
Ahogy írták, minden kihúzva a tv-ből, kikapcs, áramtalanít, pendrive bedug (usb2-est írták hogy csak az jó, de kipróbáltam perza az usb1-es usb3 portban is), áram alá helyez miközben távon a bekapcs gomb nyomvatart. Semmi se történik, csak simán elindul a TV. 2db 4GB-ossal fat32 és két db ntfs-es el (32 és 64GB) próbáltam, mindkét usb-ben. Sőt még azt is kipróbáltam hogy egyiken penen átneveztem .bin -ről .pkg -re a fájlt, de úgy se reagált. Most vagy ez a típus pont pont enged downgrade-et (és akkor sajna igaza lesz az angol csókának), vagy ez a fájl amit adtak (és ami amúgy meg is volt, csak más néven) egyszerűen nem jó erre mert valami kicsit bővebb tartalmú .pgk kellene esetleg. Azt nem próbáltam még hogy gyári beállítás visszaállítást csinálni és úgy kipróbálni, de esetlegesen tök fölöslegesen nem is csinálnék és nem állítgatnám be újra az össze csatornát, plexet, netflixet, képbeállításokat. Írok nekik megint aztán meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Packeta
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest