- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tari94
friss újonc
Koszonom mindkettotoknek a valaszokat. Meg egy olyan kerdesem lenne, hogy eszrevettem hogy a tv kikapcsolt allapotban nwgyon halkan sercego hangot ad ki a hatuljan. Kb csak akkor hallom ha odahajolok.... olvasgattam mar utana hogy elvileg ez azert van mert valami stand by rele vagy micsoda mindig egy keszenleti feszultseg alatt van.... van ahol azt olvastam hogy ez megfelelo mukodes nem kell vele foglalkozni, de van ahol azt olvastam hogy ez hiba es orvosolni kell. Nektek mi a velemenyetek errol?
Valamint meg azt szeretnem kerdezni hogy a tv a ps5 menuben 60hz mukodik nem pedig 120hzen holott a tv ugye kepes lenne ra es jatek kozben 120hz is mukodik. Be lehet-e allitani hogy alapbol 120hz en funkcionaljon vagy nem lehet ilyet illetve folosleges az ilyesmi??
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron