Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk elavult gépre egy rakás Linux van, amit folyamatosan frissítenek, javítanak és azokat a gépeket még használhatóvá teszi. Nálam itthon az egyik gépben van 4 giga DDR3 ram, egy E5700 Dual Core, egy 128-as SSD meg 2x1 TB HDD. Ez a háttértároló gépem, relatíve ritkán kapcsolom be, erre töltögetem a fontos dolgokat. Debian Bullseye fut rajta XFCE környezettel és még a Firefoxot is viszi, mint a sz*rt (mondjuk ezzel a procival még szép is lenne, ha nem vinné).
De mondok Neked jobbat. KolibriOS. A legkisebb változat 8 mega rammal (ismétlem, 8 mega rammal) elfut. Meg ott van a többi PuppyLinux, ami kifejezetten ilyen őskövület gépekre van kitalálva. És webböngésző is van benne.
-
Gyuri27
félisten
Ó hát persze persze.
Nyilván igazad van.
Aki "szegény" az annyit is ér. Ezt már hallottuk. Meg nem a zsemle kicsi hanem a pofánk nagy. Meg aki nem tudja kifizetni a villanyszámlát az dolgozzon többet.
De elhiheted, hogy sokaknak nincs 80k-ja egy 10 éves gépre. Brand gépet amúgy se ajánlanék ennyiért max a normál méretűt. Mert ha megdöglik benne bármi én leszek a hülye és még kicserélni se nagyon tudom a speckó tápot, lapot, hűtést.
Na mindegy is. Legyen neked igazad.
A csórók dögöljenek meg.
Azt azért ird le hol toltam bárkit is nem támogatott, elavult os felé? Mert pont az ellenkezőjéről van itt szó.
Szöveg értés 0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest