- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
Hogy 3D alatt nincsen stutter, azt igazolni tudom.
De, hogy a 3D iso 2D képanyaga és az eleve 2D iso képanyaga minden esetben megegyezik nekem eléggé kétséges, bár lehet olyan eset is, amikor így van. Majd keresek rá összehasonlító képeket, most nem emlékszem hol találtam őket...
IPTV-s kérdésemre meg senki?!
-
kezo0
addikt
Ja, hogy azoknál jelentkezik a hiba, akik egy 3D ISO állományt 2D-ben akarnak megnézni, ééértem már... De őszintén szólva nem tudom, ez mennyire tipikus felhasználói magatartás. Hiszen ha csak 2D-ben akarja/tudja valaki megnézni, akkor miért nem eleve azt a fájlt szerzi be magának? Miért bajlódik egy eleve (általában) nagyobb méretű állománnyal, aminek pont a lényegével úgysem tud/akar mit kezdeni? Nem értem, nem értem... Na mindegy, tényleg nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest