- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Médialejátszó. Ezzel nagyjából leírtam mindent a kérdésről. És márkafüggetlenül. Nem készülékgyűjtő szeretnék mondjuk lenni, hanem egy ma már nevetségesnek tűnő feladatot bíznék egy olyan készülékre, ami 10 éve nem okoz gondot egy 5000 forintos kínai DVD lejátszónak, de még agy no name DVB-T boxnak sem. Mint az előzményekből láthatod, alapjaiban megelégedve használom a Q5 és Q5 Pro lejátszóimat, de azokat is megértem, akik benyalták a gyártó: "Majd javítjuk" szövegét. A Q5-re 0 FW frissítés a Pro széria kiadása óta, és ha jön az újabb széria, a Pro modellek is hasonló sorsra számíthatnak. Ezért tanácsoltam, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest