Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Kotomicuki #4590 üzenetére
Köszi a választ mindenkitől!
-
Ellia
addikt
Gazlowe pontosan mi is akar lenni? Elvileg ugye közelharci (nagyot üt de lassan), de a ütést finoman szólva se bírja, menekülni meg nem is nagyon tud. Rock-it! Turretek-et lehet szórni de elég hamar pusztulnak (mondjuk, ha nem csak rakétát lőne, hanem hálót, mérget..stb.) Deth Lazor megfelelő traitel elég jó móka, de nagyon lassú amíg maxon el tudod lőni - 3szor meghalsz :/ A bombán is időzítő van így nagyon jól kell helyezni, de ez meg elég lutri egy gyorsabb játékban.
Van fantáziát a karakterben, de jelenleg csak xp-t farmolni látom értelmét. Esetleg őt is eléri hamarosan az átdolgozás vagy csak Én nem fogtam meg a lényegét?
-
Ellia
addikt
Ohhh végre nincs munka 3 napig, én is tudok picit kockulni, itt a négy kulcsom, vigyétek akinek akarjátok kutyának, macskának ellenségnek, beszólogató tizenéveseknek
1) TXMKJD-MNPT-PZM48M-9T8X-7G4HG4
2) WMJCWK-VZ66-TBE8HG-BYBR-CVPTZD
3) VCP8ER-FMTH-CVGXY7-G9BJ-6KWXNB
4) RZF8BM-VNXR-F4J6PD-VRNT-NFMCKG -
Ellia
addikt
Nem nagyon tudsz mást tenni mint figyelni a játékos oldalakat, bár az utóbbi időben volt egy nagyobb kulcsosztási hullám azóta csend van. Nézelődj még reddit-en is, hátha.
Meg elv a jelenlegi betások is kapnak majd kulcsokat - de ebben nem vagyok biztos, majd a többiek kijavítanak, ha tévedek
-
Ellia
addikt
Mai első QM - egész jó csapat felépítés (volt tank, sup, heal, dmg...stb), már kezdtem örülni mert a dailymbe assasin karakter-el való játék volt és Raynor ugye a free most, akivel szerintem rettentő unalmas játszani na meg gyorsan akartam végezni. Szóval kezdés, indulok garden-en top line-ba, egy ruszki srác jön velem Thrall-al. A first blood-ba az ellenfélnek szava sem volt, egyszerűen a hülyéje megrohamozta(!) a kaput, 2mp-ig élt
Mindezek után amúgy nyertünk...
Néha nem értem az embereket, tegnap kifogtam egy tizenévest, végig sírta a meccset, hogy miért nem segítünk neki. Srác ugyanakkor Nová-al akart minden áron solozni de csak halt, halt és még jobban meghalt. A meccs vége már felért egy egy jobb komédiával
Szerintem le is tiltott minket egy másik játékossal
Amúgy eddig, lehet szerencsém volt, szóval lekopogom, nagyon kevés igazán retardáltál találkoztam. Ami inkább zavar, hogy az életében nem játszott lvl1-es karakterrel bejön QM-re, lehet ezt is érdemes lenne lvl4-től engedni csak...
-
Ellia
addikt
Brightwing nekem nagyon tetszik, több rajta a csillám mint az egész twillightban
Én azt vettem észre, hogy azért rendesen tol healt is (bár nem látványosan) emellett közepes sebzése van, jó kezekben elég jól lehet vele szívatni a népet
Amúgy milyen nemű?
-
Ellia
addikt
Basszus Brightwing amennyire idegesít annyira megszerettem
Nem egyszerű, de az a polimorf rettentő kellemetlen az ellenfélnek
-
Ellia
addikt
Supportra a Diablo-ból a második rész paladinját tudnám elképzelni. Ilyen heal/cc félének.
-
Ellia
addikt
Katt, most őszintén
mi értelme van30+ goldal rohangálni? o.OKözbe megnéztem újra és figyeltem a szövegre is, így mindjárt más
-
Ellia
addikt
Jó pár meccs próba után 32 bit-en ki merem jelenteni, hogy nekem rosszabb lett, szóval megy vissza a 64. Valószínűleg majd javulni fog (legalábbis nagyon remélem).
Nazzebo-nak milyen szerepe van igazából? Sebzése közepes, menekülni nem nagyon tud, vagy Én értem félre a karaktert?
-
Ellia
addikt
válasz
Yodamest #2877 üzenetére
Balszerencse, mikor milyen napod van. Van, hogy rettentő jó csapatott kapsz van, hogy retardáltakat. Nem rég írtam pont erről egy hozzászólást, hogy 5-ből 4-en összetudtunk dolgozni, az 5. ember nem akart és mikor írtam neki, hogy segítsen már, még neki állt feljebb meg, "hogy ő egyedül betolta a felső line-t"... na mindegy. Próbálj keresni játszótársakat és akkor a csapattal annyira nem lesz gond.
Kilépegetés meg sokszor nem tudatos, gyakran szokott ledobálni a rendszer is embereket. Nem kellemes de ezért béta a béta.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Nem korlátoz email címre az oldal, szóval lehet használni eldobható email címeket, van még egy kulcsom, szóval kérdés (többet nem csinálok):
Mi a válasz az "Életet, az Univerzumot meg a Mindent illető Végső Kérdésre?"
-
Ellia
addikt
Kaptam még egy kulcsot, de van egy kérdésem érte, aki elsőnek írja helyes választ megkapja privátban:
Kérdés: "Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?" -
Ellia
addikt
Nem tudom (figyeltem) hány kulcs van, de itt van még egy, csak jelezze aki vitte: JRM7J2-VG48-F888BY-V9MN-J7FRMC
-
Ellia
addikt
Szintezem Li Li-t lvl 5-re coop-ban, quickben délelőtt nagyon lassan talál meccset, na de nem is ez a lényeg. Volt egy játékos Muradin-al jött be. Folyton magyarázót, hogy most mit hova, hogy csináld...stb. Visszaszóltam neki, hogy nyugodj már le, ez csak coop... Erre neki áll feljebb, hogy ez fontos gyakorlás meg nem akar veszteni AI ellen
Vége az lett, hogy Li Li-vel, heal-re traitelve minden tekintetben (sebzés/heal) többet toltam ki magamból mint ő Muradinból.
Néha nem értem az embereket
Bétából lehet amúgy screent lőni? Amikor ps-t nyomok és beillesztem teszem azt paintbe csak egy fekete képet kapok.
-
Ellia
addikt
Lehetséges, hogy hosszútávon a játék asztalra letéve (értsd fut a háttérben) memory leak-et kap és felzabál minden memóriát? Kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
. Szóval 8gb memória tűnt el úgy, hogy a böngésző meg a spotify futott csak (meg ugye a hots), más komolyabb alkalmazás nem. Szerintetek?
-
Ellia
addikt
Azt észrevettétek, hogy játék elején a karakterek kifejezetten egymással "társalognak"? Pl most Jaina-val mentem és volt egy Athas is a csapatban mire valami ilyesmi játszódót le:
Arthas: Jaina!
Jaina: Ne beszélj hozzám, lehet, hogy úgy nézel ki mint Arthas, de nem ő vagy!Az ilyenek valahol mindig megmosolyogtatnak
-
Ellia
addikt
Bunkó on: ha kulcs kell akkor vegyétek már a fáradtságot, hogy visszaolvastok, igen lehet sokat kell mert aránylag jól pörög a topic de akkor is. Ha valahol van kulcsosztás biztos jeleztük, Én is más is. Sőt, ha kapok kulcsot tuti felajánlom.
Bunkó off: nézzétek meg a Gamekapcsot.
-
Ellia
addikt
Ki tudja mennyit, de itt is osztanak Katt.Volt. -
Ellia
addikt
Akinek kell kulcs: Katt! Egy kérdésre kell válaszolni és megkapod. Ha nem jut akkor nálam is lehet jelentkezni mert van egy fölös.
-
Ellia
addikt
Lost Vikings játékmenet. Mindenesetre elég érdekes, mondhatni egyedi, értő kezekben valószínűleg elég kellemetlen lesz.
-
Ellia
addikt
válasz
DaveNo1 #2421 üzenetére
Mazoista vagyok
Ha van normális csapatjáték és nem hagynak egyedül akkor nagyon jó kis sebzést oszt ki. Ha nem akkor 1-2 hit és pápá.
Most is volt egy meccsem alapfelállás tekintetében egész jó kis party, volt minden, tank, heal, dmg... Persze 4-en össze tudtunk dolgozni de egy srác még lvl 19-en is a minionokat farmolta... Meg mikor írtam neki, hogy kéne a segítsége Én voltam a faszkalap "hiszen ő lerombolta az összes tornyot/fortot a top line-ban". Ezekkel meg kezdeni se lehet semmit, ha segített volna akkor valószínűleg nyerünk mert így is 5v4-ben elég szoros volt...
-
Ellia
addikt
Vikingékre kíváncsi vagyok, hogy működnek. Amúgy hetente jön új balance patch?
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Muradin mennyire használható "élesben"? Tetszik a karakter, tetszik a rengeteg cc, 2000 goldot simán megérne szerintem.
-
Ellia
addikt
Uhh msot kaptam 800 goldos daily-t, persze mikor nincs időm igazán játszani? Na szerintem ebből gyors practice lesz A.I. ellen, azok megvannak 10 perc alatt
-
Ellia
addikt
Gamekapocs nyereményjáték 150 kulcsért.
-
Ellia
addikt
Azt lehet tudni, hogy a kövi f2p hero etapban ki lesz benne? Az e hetiből csak 2 herot vittem el lvl5-ig, de igyekszem legalább még egyet és még nem döntöttem el, hogy kit vegyek meg/kit érdemes megvennem.
-
Ellia
addikt
Nova-t mennyire érzitek OP-nak? Én nagyon
Esetleg van ellene hatásos megoldás?
-
Ellia
addikt
Szóval van az az 5 F2P hős alapból akikkel el lehet kezdeni játszani, de akkor miért lehet/kell őket aranyért unlockolni? Mi fölött siklottam el?
Amúgy életben nem játszottam LoL-t, Dota-t vagy hasonló stílusú játékot de ez piszkosul beszippantott
Bár itt-ott kiegyenlítetlennek érzem de ez van, lassan két hős is megvan 5-ös szintre. Már csak az embereknek kéne megtnaulni csapatban játszani, meg szedni azokat a k. magokat, meg nem kéne rohangálniuk 10+ coin-al fölöslegesen...
kexksz:Köszi, ezt jó tudni! Tehát, ha jól értem pl. Tyrande-t permára szeretném meg kell vennem.
-
Ellia
addikt
Sziasztok! Sikerült a IGN Hungary varázsbödönjéből kulcsot szereznem végre
Kérdés: a lobyban (?) oldalt a chat-en van kifejezetten magyar csatorna? Meg nekem deDE-t ír alapjáraton ami tippre német, az angolnak mi a címe?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest