- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Tegnap rendesen megcopattam magam. Egy 80GB-os merevlemezről van szó fele-fele arányban felosztva a két partíció között. "C" partíció rendszer, "D" adatok. Átmásoltam minden fontos adatot a "D"-re egy könyvtárba és nekiestem. A "C" partíciót leformáztam és feldobtam rá a friss op-t, frissítgetés után a "D" particióra mentett install könyvtárból az oda mentett programokat fel akartam telepíteni. És itt kaptam idegbajt. Ugyanis amit telepítő amit "C" partíciónak adott meg az valójában a "D" partíció volt így ment is minden mentés a levesbe. Most ott állok, hogy van egy "C" partíció a friss windows-al meg egy "D" partíció ami valójában a régi rendszer partíció. Van rá esély, hogy visszanyerjem legalább az adatok egy részét? Egy kb 700mb-os könyvtár lenne a lényeg abban vannak pótolhatatlan családi fotók. Minden más le van X@rva a többiért nem kár ha elvész.
Minden segítséget szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest