Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Benzinkutas
csendes tag
Szevasztok!Csak azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen driver van fent az ASUS 9600XT-n???Az eredeti?Letoltottem a 3.9 Catalystot, de az csak 9600 SERIES-nek ismeri fel.Ez normális? Siessetek légysz!!! KOSSZ!!!
-
evra
csendes tag
Nálam is ilyesmi a probléma, kicsit máshogy:
Ha a driver CD-n lévő Catalyst 3.1-et felrakom, akkor no problem. De ha fel akarom tenni a 3.9-est, esetleg a 3.7-est, akkor a telepítés végén kivön egy hibaüzenet, miszerint a valamilyen memóriaértéket nem lehet olvasni (na ezt jól megmondtam..., tuti valami tökmás), aztán a végén újraindul és 640*480, 256 szín 60 hertz, vagyis mintha rossz drivert tettem volna fel. Próbáltam már úgy, hogy a ''Programok hozzáadása, eltávolítása'' menüből kiírtottam, tényleg ott volt az az ''Ati program eltávolító'' de én csak simán kilőttem a control panelt, meg a meghajtó, ezek után próbáltam csak azt a prgoram eltávolítót, de asszem arra ki is írt valami hibaüzenetet. Ez után fel akrtam tenni megint az új drivert és megint ua. a hiba. Valszeg a régi drivert írtottam le rosszul, mi?
Most megpróbálom azzal a Catalyst unistallerrel, remélem jó lesz, ha nem akkor jövök vissza ide sírni.... :) -
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
nap
addikt
Mondanam, hogy tegyel akkor a gepbe radeon kartyat! :D
Szerintem eleg, ha ujrarakod a windozot. -
Peat;)
veterán
A problémám az hogy bármilyen radeon drivert rakok fel ujraindítás után azt írja ki hogy a driver nem működik megfelelően, vagy nam ''iniciálozódott''
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi