Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nekem az új pályatípus annyira nem jön be, van hogy a térkép utat jelöl a sziklák között, mire odaérsz és nem is kis kitérő, kiderül hogy fákkal van benőve és nem lehet átmenni.
Viszont egyelőre nagy a tömeg, tegnap este amikor játszottunk több, mint 75.000 volt online. Kömény.
Igazság szerint még mindig szórakoztató tud lenni a játék, de ha egyedül tolnám és nem pajtival akkor nem hiszem hogy heti többször tolnám. -
gabor7th
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem kapunk, azt mindig meg kell szerezni. Vagy a pályán találsz, vagy Warbond medálért vehetsz. Én tegnap is szereztem. Igazából, ha annyira kell, akkor menj egyedül egy level 1 pályára és gyűjtsd be mind magadnak. Én az összes Warbond-os cuccot igazi pénz belölése nélkül unlockoltam. Ebben a játékban nem tart évekig eljutni a felső szintre.
-
-
Apollyon
Korrektor
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Egyik probléma hogy ezáltal a Sony adatgyűjtésbe kezd mindenkitől, és ennek kötelezővé tételéről nem volt szó korábban.
Ami komoly probléma, hogy a PSN egy csomó kisebb országban nem érhető el, és ott fiókot sem lehet létrehozni tisztán, de eddig megvehető volt a játék.. így nem fognak tudni játszani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tüzes shotgunnal is le tudtam szedni ha csak azt lőttem (igaz kellett pár újratöltés), de szedtem le stalwart-al is, és ahogy írták: quasar. Ha titánban ülsz, 3-5 rakéta ami sajnos sok az ammo mennyiséget elnézve.