Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem sokan hozzák a medicet, azért mert nincs túl nagy tűzereje (egy darab pisztoly). Emiatt sokszor én szoktam lenni a medic és basszus, mai nap sikerült is ölnöm vele egyszer. Körülbelül 30-40 méterre tartózkodott tőlem az ellenség, de sikerült kilőnöm. Úgyhogy közelre okés fegyó.

Meg amerikaiként majdnem bebuktuk a meccset már az elején attól, hogy az ellenség elfoglalta az egyik területet a bázisunk mellett. Vissza kellett mennünk a bázisra és visszaszereznünk. Mire ez sikerült, addigra a németek már nagyon beindultak és egymás után foglalták el a front menti területeket. Elkezdtünk a squaddal az északi részen nyugat felé masírozni és az észak-nyugati területig sikerült is visszafoglalni a területeket. Ez is volt vagy másfél órás meccs és habár veszítettünk, de nagyon élveztem. Volt kommunikáció is, mindig volt valami feladat hogy mit kellett csinálni, úgyhogy el voltam.
És habár néha úgy tűnik hogy panaszkodnék, de összességében szerintem ez egy nagyon élvezetes alfa. Sok játéknak még a bétája is rossz szokott lenni, sőt. Konkrétan sok játéknak az EA verziója is rossz évekig (khm...DayZ...khm).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Magisk
- Steam topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest