Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
Icamingo
üzenetére
Hallod én [még soha nem néztem bele] a reduktorból kijövő közcsavarba
Ez egy iweld omnireg. Tényleg egy 1es körüli furat van benne; a manóba
Nem értettem, hogy minek mókolsz te külön bele a rendszerbe mindenáron ilyen szükítést!
Ez a reduktor a korgonon van, a szénsavon egy mikyreg teljesít szolgálatot. A hollandert szoktam letekerni a reduktorokról és úgy cserélem meg a csövet, hogy miből menjen a gépbe. Számtalanszor belenéztem már így a kis hollanderbe, hogy van benne egy mittomén 5ös furat. Dehogy a közcsavarban ilyen kicsi van, azt nem vágtam
Értem már a csőátmérő váltással szívtál, elcsíptem így már a problémát..
A motorkerékpár üzemanyag csöve ilyen nálam. A tankra 6os cső kell, 5 centivel arrébb a karbira meg 8as. Ehhez gyárilag volt egy speci gumicső, ami lerohadt és ha kapható lenne aranyáron adnák. Jelenleg egy gufero szövetes 6os csövet heréltem ki egy picit és így épp rámegy a karbira. Legutóbbi kínai rendelésbe tettem ilyen 6-8 ra váltó réz csőtoldót. Mindkét vége apa. Csak az egyiknek nagyobb a ..sza
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egy iweld omnireg. Tényleg egy 1es körüli furat van benne; a manóba
Nem értettem, hogy minek mókolsz te külön bele a rendszerbe mindenáron ilyen szükítést!