Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1012) DjDanee87 válasza ollie (#1011) üzenetére


DjDanee87
addikt

Annak azért nincs értelme mert jelenleg nem lehet rankedben sem visszacsúszni előző szintre, tehát tök fölös amiatt unrakedbe menni hogy teszteljen az ember.

Én amiatt gondoltam, hogy az újak esetleg ott tolják, mivel alapból arra van állítva, ha jól rémlik. Tévedtem, az előző hsz óta kikaptam még 2szer: csak a szokásos OP lapok. Argent Commandert itt már kivégeztem.

Ha valakinek van ötlete, hogyan tudnék olyanok ellen játszani, akik hozzám hasonlóan nem rendelkeznek minden lappal ne tartsa magában. Mostanra összeszedtem 3 napi questet, mert a múltkor úgy elvették a kedvem az egésztől, hogy csak beléptem amiatt hogy megkapjam. Most meg kéne csinálnom, de 2 óra alatt nem jött össze az 5 győzelem még. D3 után még 1 pay to win Blizzgame ? Nagyon örülök...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.