- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark Archon #924 üzenetére
Egy ismerősnek kell. (Nekem nincs "lapostévém" ).
Elküldtem neki a leírást, ha akarja, kipróbálja.
Felhomályosítottam a várható mellékhatásokról.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark Archon #922 üzenetére
Akkor mégsem jó. Kösz, hogy szóltál.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark Archon #920 üzenetére
A mikrofonos részt néztem, de akinek keresem a megoldást, a mikrofon nem szükséges.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark Archon #918 üzenetére
Így van. Közben találtam ezt: [link]
De mivel nem nekem van erre szükségem, most nem tudom kipróbálni. Ha esetleg teszel egy próbát, kérlek írd le az eredményt.
-
törölt tag
válasz Dark Archon #876 üzenetére
bóvli árnyékolatlan ócsó kínai vacakkal ??? dedede , sajna igen nem minőségi kábel még vizszintes csíkozást is ad képernyőn , és ez is kábel hiba ... lehet utánanézni bátran .
Szellemkép alatt remélem tudod mit kell érteni ??? nem azt amit régen TV-n egy nem megfelelő antenna beállítás eseténFőleg szöveg olvasásnál venni észre , teletex stb , hogy a szöveg mögött szellemárnyék van kissé eltolva. Nem szép tiszta tűéles a HD kép .
-
D5
aktív tag
válasz Dark Archon #858 üzenetére
Csatlakozok gyuszaa válaszához, illetve még annyit, hogy home+P gomb megnyomásával is tudsz váltogatni kijelzők között. (Home gomb = a bill-en az a gomb, amin van a windows logó)
Milyen vidi kártyád van egyébként?
-
D5
aktív tag
válasz Dark Archon #845 üzenetére
Szia!
Én 10 méteren használok hdmi kábelt, 2,5K-ba került.
Nem kell túlmisztifikálni a dolgot.
Ha a kábel nem sérült, nem lesz problémád vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 24GN60R-B Monitor
- Dell S2718D 2K 60 Hz IPS monitor - hihetetlenül vékony, HDMI & USB-C!
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, 1ms, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest