- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Hali mindenkinek!!
Egy kis help kéne...
Nah szal van egy 160gb-ás winyom, ami fel lett darabolva 120/maradék részekre, és egyszer a maradék részt próbáltam hozzácsatolni a 120-ashoz, de valami balul sült el, és a partícióra a Partition Magic BAD-at ír ki, és akármit akarok vele csinálni, partition error-t ad be
Eddig ment így a winyo tökéletesen, most akartam megcsinálni, mert fel akarom rá lökni a Vista-t, de ez nem fog menni egy darabig
Jah és ha a Sajátgépben rákattintok a winyora, és Formázás, akkor csak 120gb-át akar megformázni!! :SHa valaki tud segíteni, az írjon ide vagy MSN: szomferi@freemail.hu
Előre is köszönöm a választ!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! -
pohár
félisten
Hali!! Lenne egy kérdésem...
Nah szóval van nekem egy 160GB-os Samsung SP1654N-en winyom, PATA-s, és mikor rádugtam az ATA kábelre, kitört egy foga
Sebaj, ment tovább...
Na egy idő múlva megint dugom rá, nem ismeri fel a Windows... Leszedem a kábelről, és látom hogy az egyes tű is letört, az alatta lévő a feléig visszacsúszott úgy hogy majdnem felszakította a forrasztást a panelen, a kettes tű is visszacsúszott de csak egy kicsit, és a felső sorban a legutolsó tű (ha jól számoltam 20-as) is visszacsúszott!!!! Ekkor majdnem földhözvágtam, de eszembe jutott hogy még lehet menthető a winyo
Ha visszatesze meredeti helyükre az elcsúszott tűket, működni fog a winyo??
''Csak'' 2 tű hiányzik belőle!!
Jah próbáltuk és a Windows nem ismeri föl a winyot
Előre is köszönöm a válaszokat, és aki ilyenekkel foglalkozik, és Debrecenben tevékenykedik elvinném hozzá servizelésre
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest