Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bundaska aktív tag Üdv! Nekem egy Samsung vinyóval van egy kis bajom ( 320-as Samsung HD321KJ). Az lenne a probléma, hogy tegnap játszottam, állítottam egy másik felbontást a játék közben (GTA IV), a gép resizett egyet (passz miért, lehet a Patch, vagy nem tudom tényleg). Mikor resizett a gép, a vinyó újra felpörgött, szóval a vinyó leállt, majd újra felpörgött!! Ez a hiba már többször előfordult, bár nem tudom miért, a vinyó tavaly júliusi! A lényeg: mikor ismét felállt a rendszer, kiírta a HD Sentinel, hogy: 
 "A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
 Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat."
 A SMART-ban pedig ez van Sárga háromszögben, felkiáltójelesen:
 "197 Current pending sector count"
 Erre ha ráállok, akkor azt írja:
 "Függöben lévő szektorok száma. A gyenge szektorok mennyisége, melyek áthelyezésre kerülhetnek."
 A kérdésem: Ezt a vinyót ha visszaviszem garban, kinevetnek, vagy kicserélik?? Volt már bajom vinyókkal, azoknak vagy a csapágya ragadt meg, vagy a motorral volt baj, ezért kérdem mitévő legyek!
 Ha valaki tud valamit, azt megköszönöm, ha megosztja velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Trollok komolyan
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest