- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Zs.
csendes tag
válasz
Bacusuz #46644 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy a hibák egy területen vannak vagy szétszórva.
Nekem van egy HDD-m, amin 291 hiba van, de mind a HDD középső részén. Csináltam 3 partíciót, addig alakítottam, míg a hibás részt a középső partíció teljesen magába foglalta, majd töröltem és csak a másik 2 hibátlan részt használom. Így megy már több, mint egy éve és semmi gondom vele és új hiba sem lett. -
M.Zs.
csendes tag
válasz
King Unique #46643 üzenetére
A linkelt probléma 100%-ban egyezett az enyémmel, így a megoldás is.
A GUI-s lemezkezelők tényleg elég haszontalanok néha ... nem elég, hogy semmi sem jelezte, hogy rejtett a kötet, de miután ezt megszüntettem a parancssoros módszerrel, még az újrapartícionálás sem lett jó, szóval parancssori MBR helyrerakás és partícionálás lett végül, de most működik úgy ahogy kell, így nagy köszönet a linkekért, a megoldásért és a segítségért. -
M.Zs.
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy új laptopot, amiben az SSD mellett volt egy 1 TB-os Toshiba MQ01ABD100 HDD.
Mivel a gépben nincs szükségem ennyi tárhelyre, így kicseréltem egy jóval kisebbre, ami eddig egy USB mobil rackben volt, a TB-os pedig ment a rackbe. Itt keletkezett egy olyan gondom, hogy amint kihúzom az USB-t elfelejti a meghajtóbetűjelet, de nem úgy, hogy legközelebb bedugva mást ad, hanem egyáltalán nem ad semmit (több gépen több op rendszerrel kipróbáltam, de ugyanez az eredmény). Eddig minden adattáróló cuccon lett egy System Volume Information és kuka mappa, amit létrehozott a rendszer, de itt ez sincs. Visszaszerelve a laptopba nem felejti el a meghajtóbetűjelet, de ott sem hoz létre System Volume Information és kuka mappát a rendszer ezen a meghajtón. Ilyen problémával még nem találkoztam, így elképzelésem sincs, mi lehet a gond, szóval nagy köszönet, ha valaki tudna valami tanácsot adni miként oldódna meg a meghajtóbetűjel felejtési problémám az USB racknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest