Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flip123

csendes tag

A problémám a következő:
    Egy 400gb Western Digital Hdd van a gépemben már egy éve. Egy pár napja netezés közben lefagyott a gép, nem reagált semmire. Egy pár perc után újraindítottam a reset gombbal.Ezután eljutott a windows betöltőképernyőjéig, de itt elakadt. Ezután újból újraindítottam csökkentett módban itt megint elakadt és pár perc múlva újraindult.
    Itt gép kikapcs, előkotortam a telepítő cdt, a telepítés eljutott addig a pontig ahol kérdezi, hogy melyik partícióra telepítse. Itt eredetileg egy partíció volt de most egyet sem jelzett. Ekkor kiléptem.
    Következő nap vettem egy új hdd-t és felraktam rá a windows-t. Az eredeti hdd-ről eltűnt a partíció és az Everest a SMART résznél, a Reallocated sector count sorban Küszöb=140 Érték=104 Legrosszabb=104 Adat=764 értékekkel hibát jelzett.
    Ezután lefuttattam egy a gyártó honlapján talált Western Digital Data LifeGuard Diagnostics nevű programot ami quick test módban a következő hibát jelezte: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 04 (Unknown failed test element), Failure Checkpoint = 64 (SMART Attribute Test) SMART self-test did not complete on drive 1!
    Ezután elindítottam az extended test-et, ami 1 órányi futás után lefagyasztotta a gépet, ami magától újraindult.
    Hosszas tanácstalanság után a GetDataBack nevű programmal próbálkoztam, ami másfél órás futás után 87%-os készenlétnél lefagyott, majd magától újraindult a gép.
    Van még esély, hogy visszaszerezzem az adataimat?

Új hozzászólás Aktív témák