Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Elméletileg visszafelé kompatibilis , csak persze sata1 sávszélen használja.
A hiba meglett, fentebb a Kolega mondta, hogy a tuningot nem szereti. Csináltam egy cmos cleart, indult is egyből, formázás, partíció, sőt már arról írok... Viszont a tuning így kilőve, ami hatalmas veszteség, mert még 3,1ghz-n is azt éreztem, hogy procilimitem van...
A beállítás teljesen stabil (majd 4 óra prime/orthos), ramok, proci,chipset mind alapfeszültségen, 3* os ht vel. Most viszont ha visszateszetk mindent a korábban kiteszteltre akkor nem tölt be az xp, csak a csík szaladgál, amíg újra nem indítom...
Biosban mit keressek, mi az ami elállítódhat a tuning miatt? (szinte minden fix értéken van, agp 66)
Köszönöm. -
triklin
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Fentebb írtam már, hogy xp-m van, xp-t szeretnék rá, illetve egy DFI lanparty nf3 ultra-d alaplapom van. (ha a többi adat is kell, ott van az adatlapomon, de nem hiszem hogy befolyásolna valamit is a proci vagy a memória... )
Köszönöm nektek!

-
triklin
tag
válasz
whisperity
üzenetére
Köszönöm de ez nekem egy kicsit magas

Szóval letöltöm ez ubuntut pl innen?
Ez egy iso. Isoként írjam ki cd-re? És akkor bootolható lesz?
Erről úgy bootoljak be, hogy mindkét vinyó bent van még ? -
triklin
tag
Sziasztok.
Nagy problémával küzdök.
Vettem egy 500 gb -os wd blue caviart .
Ezt a winyót szeretném beüzemelni, úgy hogy előtte a most a gépben lévő hdd ről átmentsek mindent.
De...
A most benne lévő Pata a wd pedig sata. Sata 1 portban van az alaplapra dugva, biosban minden satával kapcsolatos opció enabled (gyárilag)
Az alaplapnak nincs külön sata drivere, de a chipset driveréhez tartozik az is, így az is fent van.
A hiba pedig nem más, hogy nem tudom az új hdd-t használni. A gép látja, felismeri,szerinte hibátlanul működik. Sentinel is látja, viszont nem tudom inicializálni, formázni stb.
Eszközkezelőben el van fogadtatva alapból, viszont a lemezkezelésnél amikor elkezdi inicializálni, kidob egy hibaüzenetet, hogy hiba történt, zárjam be, indítsam újra. Ezt eljátszottam párszor, de ugyanez történt.
Ezután kivettem a Pata winyót , telepítőcd be, cdről boot... Mondom majd ezzel megformázom... Amikor vizsgálja a rendszert (első kép) kb 2 perc után dob egy ilyen hibaüzenetet: "257 kódszámú nem várt hiba történt a 5137. sorban a d:\nt\base\....\setup.c modulban és nyomjak egy gombot", ezután történik tovább minden majd eljutok addig, hogy új partíció létrehozása, beírom hogy 30720 mb, enter és homokozik kb 40-45 percet, majd kilép oda ahol lehet választani a partíciót, vagy újat létrehozni (egy lépéssel előrébb). Itt ha akármit is nyomok egyből kékhalál azzal az utasítással hogy "az újonan telepített hardver.. stb" . Ezt is eljátszottam 3*, de már teljesen tanácstalan vagyok.Ezzel mit lehet kezdeni? Mit rontok el? Semmi tapasztalatom nincs e téren, ugyanis ez az első sata hdd-m. Biosban lehet le kellene tiltani az ide eszközöket? De akkor pedig a dvd íróm nem működne...
Most úgy néz ki az eszközsorrend, hogy
1primary m: 250 es ide hdd
1primary s: dvd
2...---
2...---
3primary m 500 as wd
3...---
4...---
4...---
5...---
(első 2 a két ide, utána a sata)
teljesen tanácstalan vagyok ezért kérlek segítsetek, hátha én vagyok csak nagyon béna .
Alaplapom: Dfi nf3 ultra-d
Oprendszer: xpKöszönöm előre is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi