- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sziasztok! Az egyik HDD-mnél reallocated sectort talát a DriveDx progi (macen), raw value: 1. Mennyire vészes az ilyesmi, mennyire kell ezzel a HDD-vel vigyázni? Problémát nem észlelek egyébként.
Seagate Constellation ES.3 ST4000NM0023 4TB - overall performance 100%
-
general
addikt
sziasztok!
talán naiv kérdés, nem tudom, szóval egy hdd-nek jót tesz, ha hosszabb, belakott használat után egyszer teljes formázást kap (tehát nem a gyorsformázást)?
érdemes ilyesmit csinálni, vagy hülyeség? inkább engedjem rá a töredezettségmentesítést? -
general
addikt
Nem tudom pontosan,hol tegyem fel a kerdest,hatha itt tudtok nekem valaszt adni,bocsi az OFFert!
Nem vagyok jaratos a temaban, de SCSI vinyot hogyan tudok mai alaplapra kotni? Konkretan Asus P8H77-V van a gepben. Kell hozza valami kartya, vezerlo? Illetve ha bekotottem, ugyanugy hasznalhatom, mint a tobbi hdd-t? Bocsanat, ha lama kerdes, de arra gondoltam, hogy veszek egy gyors SCSI vinyot csak Lightroomhoz, van ennek ertelme? :-) -
general
addikt
az miért van, hogy a világon semmilyen program nem fut, de a bedugott külső 2.5"-os hdd-t nem engedi leválasztani, mert a win szerint még használatban van?
-
general
addikt
helló!
az miért van, hogy valamelyik vinyóm (3 db van egymáson, nem tudom megállapítani, melyik,vagy a Hitachi 1TB vagy a WD Green 1TB valszeg) igen sokszor egyszer csak komoly munkához lát akkor is, ha a világon semmi nem történik a géppel! tehát hallom, hogy valamit rohadtul tölt, keres, akármi, kerreg, dolgozik, pedig nincs akció! ha pl. csak olvasok a neten, akkor is. elég idegesítő, mert hangos is, ami egy dolog, de hallom, hogy pörög, mint állat, pedig ...
ez normális? Sentinel szerint minden HDD 100%, probléma nincs, de ez roppant idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged