- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sziasztok! Az egyik HDD-mnél reallocated sectort talát a DriveDx progi (macen), raw value: 1. Mennyire vészes az ilyesmi, mennyire kell ezzel a HDD-vel vigyázni? Problémát nem észlelek egyébként.
Seagate Constellation ES.3 ST4000NM0023 4TB - overall performance 100%
-
general
addikt
sziasztok!
talán naiv kérdés, nem tudom, szóval egy hdd-nek jót tesz, ha hosszabb, belakott használat után egyszer teljes formázást kap (tehát nem a gyorsformázást)?
érdemes ilyesmit csinálni, vagy hülyeség? inkább engedjem rá a töredezettségmentesítést? -
general
addikt
Nem tudom pontosan,hol tegyem fel a kerdest,hatha itt tudtok nekem valaszt adni,bocsi az OFFert!
Nem vagyok jaratos a temaban, de SCSI vinyot hogyan tudok mai alaplapra kotni? Konkretan Asus P8H77-V van a gepben. Kell hozza valami kartya, vezerlo? Illetve ha bekotottem, ugyanugy hasznalhatom, mint a tobbi hdd-t? Bocsanat, ha lama kerdes, de arra gondoltam, hogy veszek egy gyors SCSI vinyot csak Lightroomhoz, van ennek ertelme? :-) -
general
addikt
az miért van, hogy a világon semmilyen program nem fut, de a bedugott külső 2.5"-os hdd-t nem engedi leválasztani, mert a win szerint még használatban van?
-
general
addikt
helló!
az miért van, hogy valamelyik vinyóm (3 db van egymáson, nem tudom megállapítani, melyik,vagy a Hitachi 1TB vagy a WD Green 1TB valszeg) igen sokszor egyszer csak komoly munkához lát akkor is, ha a világon semmi nem történik a géppel! tehát hallom, hogy valamit rohadtul tölt, keres, akármi, kerreg, dolgozik, pedig nincs akció! ha pl. csak olvasok a neten, akkor is. elég idegesítő, mert hangos is, ami egy dolog, de hallom, hogy pörög, mint állat, pedig ...
ez normális? Sentinel szerint minden HDD 100%, probléma nincs, de ez roppant idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Microsoft Excel topic
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest