Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkrain
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szokott furcsaságot művelni a vinyom, ezért megnéztem mi lehet a baja HD Sentinellel. A következőt írta ki.
A kondíció 79%-os.Szoktam játszani a gépen de csak egy játékkal amúgy internet, film stb. A furcsaság annyit jelent, hogy mikor elindítom a játékot, van hogy elkezd pörögni a lemez és teljesen belassul. Ezt random időközönként szokta csinálni. Van hogy 2 hét, van hogy 3 hét. Mikor átváltok a játékból az asztalra és mondjuk megnyitok egy böngészőt akkor ezt nem csináljal, de ahogy visszalépek a játékba újra. Ez eltart kb 1 óráig aztán lehet normálisan játszani. Elég idegesítő tud lenni, mert nem jövök rá a hiba okára.
Köszi előre is.
-
pinkrain
csendes tag
Sziasztok!
Az én wincheszterem azt szokta csinálni, hogy ha játszom akkor elkezd ezerrel pörögni. Ilyenkor belassul a játék töltési ideje. Már néztem hogy nem a processzor van agyonterhelve meg nem is a memória fogyott el. Ha kilépek a játékból akkor minden rendben van gyorsan behoz mindent. Ha visszalépek akkor újra elkezdi. Ezt nagyjából egy órán keresztül csinálja. Aztán helyreáll.
Mi okozhatja ezt?
A játék az egyik HDD-re van telepítve, mert az ssd-n elfogyott a hely.
Régen ssd-n volt a játék és a másik vinyóm amit most lehúztam ugyanezt produkálta. Belassult a játék egy órára, pedig nem a vinyón ment a játék. Szerintem bad szektoros is lett, ezért húztam le, hogy majd lementem az adatokat.Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest