- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
Üdv!
Adott egy fujitsu s. storgabird 35ev840 külső vinyó. (SAMSUNG HD753LJ 750GB hdd)
Három gépen próbáltam, az első esetben megtaláltam lemezkezlőben, a hd sentinel is felismerte, de rövid formázás után, kiírta,hogy sikertelen formázás, és eltünt vinyó. Hossza állítgatás után sikerült felismerni, de továbbra se tudok másolni rá.
2. számítógép ismertlen eszközként tegkinti bár biosban látni.
3. egy laptop, az rögtön felismerte, de 100% formázás után, ki írta, hogy formázás nem sikerült. Csatlakoztatás után látni, de továbbra is formázni akarja amikor rákattintok.
Manualban, pedig az is benne van, hogy nem igényel formázást....
Szóval bármi tanácsot megfogadnék, szervíz előtt.
-
Porcupain
aktív tag
válasz
liksoft #11598 üzenetére
A notim valóban nem túl jól szellőzik, de ami előzőleg benne volt hitachi, az sose ment 59 fokig fel. Az új hdd egy wd scorpio blue 320Gb-s. Ezek elvileg már 1 tányérosak. Azért előtte utána jártam a dolognak, ezért is választottam ezt. Több külföldi tesztben is, sokkal alacsonyabbak voltak a hőfokok. Most is 49 fokon megy, pedig itt vagyok az nyitott ablak mellett és jön be a hideg levegő.
-
Porcupain
aktív tag
Közben találtam egy ilyet is. Ehhez viszont kellene egy jumper, ilyen kicsi meg nekem nincs, vagy jó ehhez egy 3,5 sata hdd jumpere is?
-
Porcupain
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne problémám,hogy vettem egy WD 320GB-s scorpio blue-t, de nagyon melegedik. Tegnap este 59 fokig is felment. Pár oldalon már utána néztem, és mindenhol sokkal hűvösebb. SMART hiba nincs, halk, és tökéletesen működik, csak aggaszt a magas hőfok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest