- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Philippe
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan probléma vinyómmal (az eddigieket kiküszöböltem...),hogy amikor tölt be a gép,akkor egyszer csak megáll,kidob valami tesztet,valami olyasmivel,hogy primari master -> ok sec master -> ok ,ez a két lemezmeghajtóm,a két vinyómból meg csak az egyikat okézza le,a másik az ''capable ok'' de command failed. Utána valamit a S.M.A.R.T.-tal kapcs. ír ki és végül azt,hogy press f1 to resume.
Én meg is nyomom és innentől kezdve minden működök (vagyis nem vettem még észre semmi hibát) -
Philippe
csendes tag
válasz
liksoft #2424 üzenetére
Hogy-hogy annyi?
Az eszközkezelő kifogástalannak látja,arról nem is beszélve,hogy a tegnap ugyan ez a vinyó a haveromnál,hibátlanul működött.Le lett formázva,és kapott adatokat is,erre hazahozom és semmi?Nem akarom particionálni,egybe kell,és egybe is lett formázva.
Milyen HDD regenerátort javallasz?Vagy egyeltalán mit csinál az? -
Philippe
csendes tag
Ezt nem hiszem el.Ma délután átvittem a már említett vinyót egyik haveromhoz,és ott végül úgy döntöttünk,hogy leformázzuk az egészet,mert neki megvolt,ami nekem feltétlenül kellett.Miután végeztünk a formázással,amit a felügyeleti eszközöknél értünk el,megkaptam rá a zenéimet,meg a mindenfélémet,leellenőriztük,hogy a vinfos látja-é,és minden klappolt.Ezekután hazajövök,berakom a vinyót és a következő üzenet fogad: Sec Slave Hard Disc: S.M.A.R.T. Command Failed
Ez most mi?!Talán még csak annyit,hogy a haveromnál jumperrel működött,nálam úgy el sem indul,valami boot marhaságot ír ki,ha viszont leveszem, a jumpert (ilyet jelez a kis rajz is..),akkor meg ez a S.M.A.R.T. marhaság fogad és nem látja vinyót.. -
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2390 üzenetére
A 20Gbn csak a vindóz van.Szóval az mehet veszendőbe
.ha telepítem újra a vindózt,(a 11gb partición csak a vindóz van..és gondoltam,hogy ha mergelem,akkor elég lesz neki a 20gb hely...A mentés meg odéb van tolva,mert nem sikerül 110Gb helyet sehonnan sem kunyerálnom
De miután meglesz ellenőrzöm őket és akkor osztom 2felé.
Köszi a tanácsot!Majd még nyavajgok!!! -
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2386 üzenetére
Akkor elmentem az adatokat (a hétvége folyamán szerzek hozzá vinyót is...),és utána megpróbálom mergelni a 20as vinyót.Ha a 160Gbt particionálom,és odateszem a vindózt,akkor gyorsabb lesz?Vagy miiért javallod,hogy a 160asra tegyem?
(mellesleg megoldódott a hangkártya...)
Köszi! -
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2379 üzenetére
Akkor azt mondod,hogy a 160ast szedjem mondjuk 2felé (15Gb és maradék?) a 20ast olvasszam egybe,ide mehetnek a programok, és a maradékon meg gazdálkodjak okosan?
Hmm.Az a baj,hogy egymagam nem tudom sztem telepíteni a vindózt (hacsak el nem mondod,hogy hogyan álljak neki)
Ez esetben a GDB működni fog
Ja,és nincsen vinyóm,ráadásul cirka 105Gbt kellene lementenem,szóval lassan sírok..
Mégvalami.Nem tennéd meg,hogy benézel a ''hangkártya probléma'' topicba?
(Sorry,szólj,ha az idegeidre megyek
Köszi! -
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2377 üzenetére
Igazándiból nekem van egy 20Gbs vinyóm ezt akarom összeolvasztani a jelenlegi 2 partícióból egybe,mert oda akarom adni a vindóznak,a 160Gb osat meg egybe gondoltam hagyni,hogy oda menjen minden egyéb,amit amúgy használok.Szóval a mentés után csak formázni akarok.Viszont a 160asnak nincs betűjele.Hogy tudnék neki adni egyet?Csak a formázással?
ööö....Szóval; 1;fölöslegesen futtatom a GDBt,mert úgyis; 1/a csatlakoztatni kellett volna a vinyót 1/b CSAK a megvásárolttal fog működni a mentés... ( a serialok meg a feltört verziók kora lejárt...?)
@!!!!*****@&~ˇ^~˘^ˇ°ˇ^!!!!!!!! -
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2374 üzenetére
Nem is tudom,hogy mi a fontosabb....a vinyó vagy a rajta lévő adatok
Elkezdtem futtatni a GDBt,egyenlőre minden OK.Miután végeztem az adatok átmentésével,hogyan tudom leformázni vagy újraparticionálni vagy akármizni a vinyót,ha nem látja a vindóz?
SP2...így már megvanfel is van telepítve.
Köszönöm! -
Philippe
csendes tag
Most nézem,hogy a PM Infó látja a vinyót,152Gbnek észleli,ugyanígy van vele a GDB is csak nincs a vinyó elnevezve,nincs betűjele sem.Hogy adhatok neki olyat?Lehetséges,hogy csak az kell neki,hogy lássa a vindóz????
-
Philippe
csendes tag
válasz
lazydog #2368 üzenetére
Elöljáróban köszönöm a segítséget!
Ez a merge dolog azért van,mrt nem vagyok igazán profi és gondoltam,ha oda van írva,hogy ilyet is tud,akkor az így van..Szóval miután szert tettem a GDBre,akkor azzal le tudom menteni a szinte mindent (remélem),de utána mit kezdek a vinyóval?Azt elfelejthetem? Vagy azért valahogy meg lehet menteni?
Más.A windóz a vinyót 152Gbnek látja. Ja,és mi az a SP2?
Bocs a sok kérdésért és köszönöm! -
Philippe
csendes tag
Sziasztok!
Komolyan meg vagyok keseredve.Van nekem egy 160 Gb-s Samsung vinyóm.A probléma a következő:
Beüzemeltem a zsír új gépen,nagy nehezen fel is ismerte.Viszon 2 külön particióban volt.Egy 7,68 Mb meg a maradék.Le is töltöttem a Partition Magic 8at,és gondoltam,hogy egyeolvasztom ezt a két partíciót.El is indítottam a folyamatot,de amikor 5%nál járt kaptam egy áramszünetet,és minden kikapcsolt,félbemaradva a összeolvasztás...
Sebaj,gondoltam,és miután esmént lett áram bekapcsoltam a gépet,és döbbenten tapasztaltam,hogy egyeltalán nem látja a vinyómat,és a partition magic egy hibaüzenettel lepett meg,rögtön az indítás után (valami error 48 meg sector not found...).
A kérdésem az,hogy hogyan tudom ezt megjavítani úgy,hogy a vinyón lévő adatok ne vesszenek el és mindenki jól járjon (én,meg az elmű is,mert ezt megkeserülik.)
A BIOS lát egy db vinyót,ami ez (137Gbsnek észleli),de nekem van egy másik is,ami 20Gas és azon van a rendszer (ezt nem látja,de minden működik...)
Kérek mindenkit nagyon szépen,hogy segítsetek nekem!!!!!
Köszönömhilippe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest