Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
lazydog
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ilyen szar a helyzet? Engem az, hogy a BIOS még látja, reménnyel töltött el, no de akkor megy a mél liksoft kollégának.
Ja, amúgy mégis milyen alapon megy gajra egy idén márciusban vásárolt 160 GB-os Matrox vinyó, hm??? Tele van fontos fájlokkal! Van még pár vinyóm, soha semm bajuk nem volt, pedig van köztük 5+ éves is... -
tupuk
aktív tag
Pls segítsen, ha tud valaki... 2-es számú gépemben kipurcant a vinyó. Irtó gáz, tele van létfontosságú cuccokkal, nem ragozom, szörnyű.
Nem is indult a gép, system lemezt kért, szóval kivettem, és beraktam a másikba, hátha slave-ben még ki tudom menteni a cuccost, de hiába. a rossz vinyóval a másik gép sem indul. próbáltam a jumpert több állásban is, csökkentet módot így, úgy, amúgy, de semmi...
A BIOS még látja, érzékeli, de nem indul vele a rendes gépem sem.
Valahogy vissza akarom menteni a fájljaimat. Lehet itt még tenni bármit is???
((((((((((((((((((((
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Formula-1 humoros
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
((((((((((((((((((((